TRANSFORMATIERETRAITE VOOR MEDICI & GGZ ZORGPROFESSIONALS MET ROBERT, BRAM BAKKER EN MARIEKE GIELEN (3 t/m 7 juli 2023)

03 jul
Terra Nova Center Frankrijk

6 dagen

€1.699 incl. BTW Inschrijven!

Aan het einde van deze retraite is jouw leven en dat van jou als zorgprofessional veranderd!

Ben jij medicus of GGZ zorgprofessional en heb je het verlangen naar een week rust, zelfzorg, verbinding met de natuur en voel je de behoefte even uit de ratrace te stappen, waar jij als zorgprofessional je veelal in begeeft? Heb jij daarnaast het verlangen om dichter bij jezelf te komen door een dieper inzicht te krijgen in jouw patronen, belemmeringen en angsten en los te komen van de identificaties daarmee, dan is deze transformatie retraite de ideale week voor jou.

OP REIS

Robert, Bram en Marieke nemen je mee op de reis naar jouw binnenwereld. Onder hun bezielde begeleiding transformeer jij blokkades, angst, beschermings- en coping mechanismen en alle identificaties hiermee, om zo laagje voor laagje dichter bij de essentie, jouw authentieke IK, te komen. Want als jij dichter bij jezelf bent, sta je automatisch dichter bij jouw patiënt of cliënt.

MEERWAARDE

Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau, zal er ruimte ontstaan voor wie je echt in werkelijkheid bent, waardoor je verder kunt groeien én ontwikkelen op elk niveau. Ben jij klaar om de volgende stap naar een bezield arts te zetten? In een groep met gelijkgestemde dokters zal jij je veilig en gedragen voelen om deze stap te maken. De energie van dit groepswerk versterkt en versnelt een dergelijk proces. En dit alles te midden van de prachtige natuur waar Terra Nova is gelegen, aan de voet van de Franse Pyreneeën. Waarbij elke dag start met yoga en meditatie, waar rijke en gezonde voeding je ondersteunt en waar alles in het teken staat van bewustwording.

AUTHENTICITEIT

Je zal in het dagelijks leven gaan merken dat je meer rust ervaart in de hectiek om je heen, dat je meer vertrouwt op je intuïtie en dat jij je aan het leven durft over te geven. Je zal meer vanuit authenticiteit en dankbaarheid handelen en spreken. Je zal meer verbinding ervaren met jouw patiënten, omdat je vanuit je hart zorg levert. Een zorg die veel meer omvattend is dan je voorheen gewend was. Het vak als arts zal meer vervuld zijn en voldoening geven, omdat je het met bezieling uitoefent.

Klik hier voor de site van Terra Nova Center.