Transformational Experience op Terra Nova (22 t/m 27 maart 2021)

22 mrt
Terra Nova Center

6 dagen

€1.250,00 incl. BTW Inschrijven!

 

In deze bijzondere tijden voelen steeds meer mensen de behoefte aan de slag te gaan met zichzelf. Echter het samenkomen in retraitegroepen wordt een steeds grotere uitdaging. Voor mensen die graag de diepte in willen en hun transformatieproces willen continueren op Terra Nova hebben we de Transformational Experience ontwikkeld.

Een week waarin je jezelf tot op een diepe laag kunt transformeren, waarin je een flinke doorbraak in je leven gaat ervaren. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel opschonen, volledig afgestemd op jouw persoonlijke proces, zodat er ruimte ontstaat om te gaan ervaren wie je in werkelijkheid bent en verder kunt groeien én ontwikkelen op elk niveau. Ben jij klaar voor een diepe transformatieve ervaring?

In deze week staat jouw persoonlijke proces centraal. Met de mogelijkheid om meerdere 1op1 sessies te ondergaan, afgestemd op de issues die je hebt ingebracht. Het maakt niet uit waar je mee zit of wat je intentie is, of het nu diepgewortelde trauma’s zijn of dat je vast zit op een bepaald punt in je leven. Met meerdere individuele sessies tot je beschikking komen we samen met jou tot diep in de kern en lossen deze we samen op.

Lees meer op de website van Terra Nova >