Universal Energy Attunement (Altazar Rossiter) 25 en 26 juni (volgeboekt)

25 jun
Heart House Bussum

09.00-17.00 uur

€450,00 incl. BTW Inschrijven!

 

Universele energie: de allesomvattende bron. Je bent erop aangesloten, maar hoe? Ben je daar waar je wilt zijn?

Wil jij in lijn komen met de universele energiestromen van waarheid, multidimensionale transformatie & vrijheid én het eeuwige nu, oftewel de mogelijkheid om te opereren buiten onze perceptie van plaats en tijd? Dan ben je daarin niet alleen. Via reiki-beoefening worden mensen al eeuwen aangesloten op deze universele energiestromen. Als je op traditionele wijze wordt ingewijd, is het alleen wel zo dat de afstemming door het energiesysteem van de persoon die je inwijdt reist.

Er bestaat een manier om je direct af te stemmen op de universele energie, los van het energiesysteem van anderen, met al wat daarin huist. Om per definitie los te komen van de energieën van de mensen om je heen, die je gedurende jouw leven hebt opgepakt.

Vergezel ons tijdens een tweedaagse weekendretraite met Altazar Rossiter en profiteer van zijn reis. In 1995 is hij ingewijd als reikimeester en heeft vervolgens de inwijdingsinitiaties met vijf andere reikimeesters gedeeld. Door jarenlange spirituele beoefening is tot hem gekomen hoe jij je afstemt op drie universele energiestromen:

 

  • De gouden energiestroom van universele en pure waarheid;
  • De diamanten energiestroom van transformatie en vrijheid van energetische restricties;
  • De saffieren energiestroom, die je in staat stelt om buiten onze perceptie van tijd te bewegen.

 

Tijdens de tweedaagse ontvang je protocollen om in te zetten om alle blokkades op te heffen die in de weg staan van jouw afstemming op het universele energieveld. Jij bent in staat om jezelf hier op af te stemmen. Zonder initiaties. Zonder inwijdingen.

Dit is een intensieve energetische tweedaagse. Om deel te mogen nemen moet je minimaal twee jaar energetisch werk hebben gedaan, zodat je systeem hierop afgestemd is en de tweedaagse niet te heftig voor je blijkt. Daarnaast vragen we je om vooraf eerst een Grounding Your Soul dag van Altazar mee te maken, zodat jullie energie met elkaar vertrouwd kan raken.

Lees meer