Unlock the 7 shadows – 2 oktober 2020

02 okt
De Danszaal in Amersfoort

10.00-17.00 uur

€160,00 Inschrijven!

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

Lees meer >

1-daagse clearing LIVE events

Gedurende deze 1-daagse events breng jij jezelf energetisch meer in evenwicht. Jij herbalanceert al jouw 7 schaduw- energieën. Je krijgt meer zicht op de psychologische kant van de chakra’s en hoe deze invloed hebben op je dagelijks leven. Vanuit een bedding van intimiteit en kwetsbaarheid kun jij innerlijk de diepte in.