Vakantie Experience 4 t/m 10 juli 2021

04 jul
Frankrijk

7 dagen

€799,00 p.p. Inschrijven!

Spiritueel en bewust vakantie vieren op een unieke krachtplek

Yoga – Meditatie – Zwemmen – Ontspannen – Wandelen

Totaal ontspannen en genieten van een heerlijke, welverdiende vakantie, en in de tussentijd leren lichter en spiritueler te leven. Kan dat? Natuurlijk.

Het alledaagse leven oefent soms druk op je uit en kan stress opleveren. Om die reden kun je het gevoel hebben dat jouw zoektocht naar een bewuster leven aanvoelt als moeten in plaats van mogen: het zoveelste op je lijstje. Wij begrijpen dat gevoel en bieden je een mooie oplossing in de vorm van een ontspannen vakantie mét een spiritueel randje.

Je kunt bij ons verblijven en de hele dag genieten van de prachtige omgeving -en bovenal krachtige energie- op Terra Nova. Kies ervoor om te wandelen en de betoverende omgeving in je op te nemen, om heerlijk te zwemmen in het zwembad of het meer en, als dat je ontspant, te tuinieren in onze weldadige tuinen.

Elke ochtend organiseren we -onder begeleiding van een deskundige teacher- in de ochtend yoga- en meditatiesessies. Tijdens de week organiseren we extra meditatiesessies of een sessie shamanic breathing. Ook staat er een magische excursie in het Katharenland op het programma. Kun je genieten van een heerlijke massage of een transformatiesessie boeken bij de transformatiecoach.

Lees verder>

Je mag deelnemen aan de programmaonderdelen, maar je moet niks. Zo kun je op basis van je eigen energie en tempo bepalen hoe je jouw vakantie in wilt richten. Wanneer er voldoende animo is, kan er ook een extra excursie georganiseerd worden.

Je bent welkom je verblijf op Terra Nova alleen, met een partner of met een vriend of vriendin door te brengen. Je brengt deze week ook door met andere gelijkgestemden, waardoor je niet alleen ontspant, maar ook verbinding ervaart en prachtige gesprekken kunt hebben. Er zijn meerdere vakantieweken. Deze is voor deelnemers van alle  leeftijden.

Zien we jou terug op Terra Nova deze vakantie? Wij kijken er in elk geval naar uit.

Boekentip(s)

Privé: Leer mediteren in 4 weken (CD)

€14,99

Over de CD Wat goed dat je wilt gaan mediteren! Met jouw motivatie en dez...
Lees verder

Start Vandaag met Ademen | Bridgeman Adem Methode | Bridgeman

€17,50

In Start vandaag met ademen geven Robert Bridgeman en Marleen van den Hout je al...
Lees verder

Privé: Boek | Start Vandaag met Mediteren | Bridgeman

€17,99

Over het boek Start vandaag met mediteren is een uitnodiging van Robert...
Lees verder