Vakantieretraite Lichtwerkers Nederland met Robert Bridgeman

04 jan
Gran Canaria

9 dagen

€1699,00 (v.a.) Inschrijven!

Deze retraite wordt georganiseerd door Lichtwerkers Nederland
4 januari t/m 11 januari 2020

Lichtwerkers Nederland is buitengewoon dankbaar prachtige 5 sterren vakantie retraites aan te mogen bieden met bekende Nederlanders op het zonnige eiland Gran Canaria in januari 2020.

Drie weken achter elkaar zullen Robert Bridgeman, René Diekstra en Pamela Kribbe & Gerrit Gielen elkaar op volgen.

Op deze pagina vertellen wij je meer over de retraite waarbij Robert aanwezig is. Meer info vind je op de site van Lichtwerkers Nederland.

Jij verblijft als een vijf sterren gast, in een prachtig en rustig 5 sterren resort direct gelegen aan de Atlantische oceaan in het plaatsje Meloneras.

Wat houdt het in?

Deze vakantie retraites beschikken over een unieke formule waar met jouw persoonlijke wensen rekening wordt gehouden. Daarom is elke week een Vakantie Retraite waar ruimte is voor je persoonlijke groei én voor vakantie.

Hier onderscheiden wij ons van andere retraites, omdat het hier niet gaat om een 7 daagse groepen-dynamiek en je buiten de workshops om, volledig vrij bent jouw vakantie invulling te geven zoals jij dat wenst.

Je bent helemaal vrij om deel te nemen aan de extra’s die wij vrijblijvend organiseren naast jouw vakantie retraite week, zoals de heerlijke strandwandelingen van de vuurtoren van Maspalomas naar de boulevard van Playa del Inglés van ongeveer een uur en een kwartier. De tijden van deze wandelingen zijn afhankelijk van de eb en vloed tijden en het weer en worden medegedeeld op zondagochtend wanneer team Lichtwerkers Nederland je van harte welkom heet bij de receptie.

Lichtwerkers Nederland

Programma

 • Wil jij je persoonlijk blijven ontwikkelen?
 • Wil jij graag magisch leven en zou je meer magie in je leven willen?
 • Wil jij een hoger bewustzijn ervaren?

Wil je, kortom, een leven leiden waarin je blijdschap, (zelf)liefde, energie en verbinding met jezelf en anderen ervaart? En wil je, terwijl je dit doet, genieten van je welverdiende rust tijdens een heerlijke, luxe vijfsterrenvakantie? Dat kan.

Speciaal om jou te begeleiden in jouw volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelde Robert Bridgeman deze retraite met Lichtwerkers Nederland.

De retraite bestaat naast begeleiding naar een mindful leven, ook uit een schitterend hotel met heerlijk eten, prachtige stranden en genoeg vrije tijd om je vakantie zo in te richten als jij zelf wilt.

Iedereen heeft wel iets wat het leven kan veraangenamen. Het maakt niet uit hoe prettig jouw leven op dit moment is of hoeveel persoonlijke groei je al hebt doorgemaakt.

Er is altijd wel een deel waarin je kunt groeien en ontwikkelen. Misschien denk je dat diepgaande transformatie een onwerkelijk ideaal is. Gelukkig klopt dit niet.

Als je ervoor open staat om te groeien is dit je kans om een volgende stap te maken in je bewustwording!

Als je niet weet wie je bent en wat je pad is, is het lastig om bewust te leven. Een bewust leven waarbij je gebruik maakt van alles wat het universum jou te bieden heeft.

Jij wordt tijdens deze retraite door Robert Bridgeman begeleid, geïnspireerd en gefaciliteerd in jouw transformatieprocessen om je verder op weg te helpen in jouw reis naar meer (innerlijke) vrijheid.

Daarbij kom je in alle rust tot jezelf door je heerlijk te laten verwennen in een vijfsterrenresort.

Ontdek hoe jij spiritueel kunt leven, met beide benen op de grond.

De wereld heeft krachtige lichtwerkers nodig! Ben jij erbij?

Programma

Aankomst: op zaterdag 4 januari 2020

Maandag, woensdag en vrijdagochtend: workshop door Robert Bridgeman

Vrijblijvend deel te nemen

Dinsdag en/of donderdag: Strandwandeling Maspalomas – Playa del Inglés

Vertrek: zaterdag 11 januari 2020

Investering

€1.699 per persoon voor een tweepersoonskamer per week
€1.999 per persoon voor een eenpersoonskamer per week

Inclusief

 • Drie trainingen door Robert Bridgeman
 • Vijfsterrenverblijf in een vijfsterren resort
 • Ontbijt en diner alle dagen (excl. drankjes)
 • Gratis Wifi
 • Toegang tot de sportschool
 • Wandelngen van Maspalomas naar Playa del Ingles
 • Toeristenbelasting

Exlusief

 • Vliegticket
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Drankjes in het resort
 • Extra ondersteuning (lichtwerksessies)

Er valt nog zoveel meer te vertellen over deze mooie retraiteweek! Neem vooral een kijkje op de site van Lichtwerkers Nederland om het volledige programma te bekijken en de prachtige foto’s van de locatie en de omgeving.