Webinar Altazar Rossiter over Soevereiniteit

07 sep
Online

20.00 uur

€0,00 Inschrijven!

Op 7 september host Altazar Rossiter om 20.00 uur een gratis live webinar om met jou te spreken over soevereiniteit. Dit is een unieke kans om Altazar live zijn visie te horen geven.

Jouw soevereiniteit is je ultieme recht om de kracht, waarheid en liefde van je totale Zijn te omarmen. Om het geweldige kosmische wezen dat dat je bent bewust te belichamen.

Jouw soevereiniteit is je recht om, vrij van oordeel en zonder het afleggen van verantwoording, gezag uit te oefenen over je eigen bestaan.

Altazar heeft een unieke visie op soevereiniteit en helpt jou tijdens trainingen en intensives om je bestaansrecht te herclaimen. Tijdens het gratis webinar neemt hij je graag mee in zijn visie.

  • Ben jij er klaar voor om een diepgaande verandering te omarmen in je eigen realiteit?
  • Ben jij klaar voor inzichten, wijsheden en ervaringen die het begrip van wie je bent en waar je vandaan komt verruimt?
  • Ben jij toegewijd aan je spirituele ontwikkeling en de verruiming van je bewustzijn die dat met zich meebrengt?

Wie is Altazar Rossiter

Altazar is een groot meester, een fantastische energiewerker, coach en wijsheidsleraar. Hij beschikt over de intuïtieve gave om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer persoonlijk en professioneel in de weg zitten. Doordat hij volledig in zijn kracht staat, stelt hij je in staat om je wonden die deze blokkades veroorzaakt hebben, te transformeren. Iedereen bezit deze spirituele intelligentie. Door Altazar kom je ermee in contact en kun je er zelf mee leren werken. Je brengt aan het licht wat in het onbewuste duistere verborgen ligt. Je wordt in staat gesteld om jezelf te bevrijden van datgene wat je al tijden met je meedraagt. Karmische pijnstukken, pijnstukken die je geërfd hebt van je voorouders of programmeringen die je niet langer dienen.