Webinar over MBE Meditatietrainersopleiding

24 jun
Online

20.00 uur

€0,00 Inschrijven!

Gratis kenniswebinar: ontsluit je volledige potentie als meditatietrainer

 

Uniek in Nederland: mensen dichter bij hun volle potentie brengen door middel van traditionele Oosterse technieken en moderne Westerse wetenschappen. Het kan! En wij vertellen je hoe.

Op 24 juni om 20:00 neemt Roy Wenting je mee in de wereld van Mindful Based Emotional Intelligence (MBE). Deze methode traint mensen door middel van moderne wetenschappen en traditionele technieken om zichzelf en hun relaties beter te kunnen managen. Om sneller en effectiever te worden. Met sensationele resultaten. Onder andere Google, Stanford, Harvard en de Radboud Universiteit hebben aan de methode meegewerkt.

Wil jij leren om mensen, binnen organisaties en privé, sneller, efficiënter, gelukkiger, rustiger en compassioneel te maken? Sluit je dan nu aan bij het gratis kenniswebinar van Roy Wenting.

Op 24 juni organiseren wij een speciaal webinar over de MBE Meditatietrainersopleiding. Wil jij hier graag bij zijn? Klik hier om je gratis in te schrijven >
Ben je verhinderd? Geen probleem, wij sturen altijd een opname na.

Over de training

Deze MBE-opleiding is uniek in zijn soort. Als MBE-trainer begeleid je mensen zowel privé als in het bedrijfsleven naar een lichter en effectiever leven. Grote bedrijven als banken en overheidsinstellingen hebben de training die jij straks kunt bieden al gretig afgenomen.

Als je de opleiding hebt afgerond beheers je deze technieken:

  • Je kunt specifieke ademhalingsoefeningen toepassen om meer rust en balans te creëren.
  • Compassietrainingstechnieken waardoor je beter in staat bent om onderlinge relaties te sturen. In leiderschapsrollen betekent dit ook dat je anderen sneller meekrijgt in processen.
  • Technieken om zelfinzicht te verhogen, waardoor je bewustzijn hebt op je (belemmerende) patronen, oordelen, emoties, gedachten en overtuigingen. Door deze bewustwording ben je beter in staat om jezelf effectief te managen, waardoor je sneller en effectiever tot jouw gewenste resultaat komt en minder last hebt van saboteurs.
  • Technieken om je emotionele intelligentie te ontwikkelen, waardoor je beter in staat bent om te gaan met jouw emoties, maar ook die van anderen. Hierdoor kom je sneller dichter bij anderen en ben je beter in staat weerstanden te begrijpen en te keren.
  • Wetenschappelijk gestaafde hersentrainingstechnieken die je in staat stellen om in te zien hoe je in je hersenen nieuwe verbindingen legt. Hierdoor leer je sneller en effectiever te handelen, weerstanden te verminderen en te overwinnen et cetera.

Deze training is bedoeld voor mensen die niet alleen zichzelf willen versterken, maar juist ook anderen. Meer weten? Meld je nu aan voor het gratis kenniswebinar!