Webinar ‘Chakra Activatie’ door Rianne Manten (25 november)

25 nov
Online

20.00-21.30 uur

€Gratis Inschrijven!

Open jezelf voor je innerlijke vrijheid!

Ben jij benieuwd hoe jij je liefdevoller, energieker, vrijer en evenwichtiger kunt voelen? Vol in verbinding met jezelf en de buitenwereld? Op donderdag 25 november om 20:00 faciliteert Rianne Manten een gratis live webinar. Hoor hoe jij je volle potentieel kunt belichamen door middel van jouw chakra’s. Klik op de button en meld je aan! Ook als je er niet bij kunt zijn: we zenden een replay na.

*Wees er snel bij: dit gratis webinar is eenmalig als lancering van een product.

Open jezelf voor je volste potentieel in flow en kracht!

Innerlijke vrijheid gaat o.a. over leven vanuit eigenwaarde in contact met jouw waarheid, je behoeften, verlangens en je grenzen. In ieders lichaam bestaan plekken waar energie samenkomt, ook wel chakra’s genoemd. Van hieruit zend én ontvang je verschillende frequenties – zowel bewust als onbewust.

Wil jij je volste potentieel belichamen? Dan vraagt dit om te openen. Om energie vrij te laten stromen door je systeem. In jouw onderbewuste zitten alleen gevoelens, gedachten, imprints, triggers, identificaties enzovoorts die je saboteren of ondermijnen. Met gericht energiewerk kun jij dit doorgronden en opschonen.

Wil je weten hoe jij je innerlijke vrije stroom van levensenergie kunt optimaliseren? Meld je nu gratis aan >

Ontsluit jouw kracht

Het belichamen van de kosmische energie -van onvoorwaardelijke liefde- vraagt eigenaarschap. Een commitment aan het in evenwicht brengen en het ombuigen van je schaduwkanten naar je potentieel. Met dit proces her-claim jij je recht om:

  • Te bestaan;
  • Te voelen en plezier te hebben;
  • Je IK- en manifestatiekracht te belichamen;
  • Te beminnen en bemind te worden;
  • Waarheid te spreken en te horen;
  • Te (door)zien;
  • Wijsheid te belichamen.

In het openen en transformeren van je schaduw geef jij ruimte aan jouw oneindige potentieel om zich te laten ontvouwen en zichtbaar te worden. Het proces van bestendigen van eigenwaarde, levenskracht, levensvreugde en levenslust.

De ontmoeting met Rianne

Rianne Manten is een liefdevol spiritueel teacher. Haar expertise ligt op het gebied van liefde, (intieme) relaties, en de belichaming van plezier in het leven. Zij neemt je in liefde mee tijdens dit unieke webinar en legt je uit hoe jouw chakra’s jou beïnvloeden en wat je kunt doen om hierin in je kracht te staan.

Rianne heeft als teacher en healer via haar eigen praktijk en de Bridgeman Academy honderden mensen geholpen om een dieper evenwicht te vinden. Evenwicht in eigenliefde. Zelfacceptatie. Liefdevolle verbinding met jezelf en met anderen.

‘Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid.

Ik ondersteun je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en oordeelloos.’

Recensies:

“Zeven chakra’s zeven workshops… Een magische reis gefaciliteerd vol liefde en passie, zacht doch krachtig door Rianne heb ik ervaren als een diepgaande innerlijke reis met zoveel inzichten en heling”

“De heldere uitleg waar de chakra’s voor staan, de functie als er een vrije stroming en evenwicht is en de schaduwzijdes waar we op vast lopen of blokkeren, de informatie die ligt opgeslagen in deze schijven, de programma’s die we elke dag weer draaien……op een systemische manier inzichtelijk gemaakt in de workshop voor mezelf… Helderheid in schaduw en potentieel”

“De heling door middel van protocollen heeft op alle chakra’s donkere stukken geshift waardoor ik me steeds vrijer voel om het leven te gaan leven vanuit een innerlijk drive, vanuit passie en liefde”