Webinar: Stap in je lichtkracht als Lichtwerker (door Rianne Manten) 21 oktober

21 okt
Online

20.00-21.30 uur

€Gratis Inschrijven!

Je zou kunnen stellen dat het leven een continue leerschool is. Elke dag leren we: door ervaringen op te doen. Door te spreken met anderen. Door te lezen, te voelen, te aanschouwen en te reflecteren. Leren doen we met ons hoofd met als doelstelling om te groeien. Maar groeien doen we met ons volledige zijn: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Door te ontvangen en te ervaren. En juist daar helpen we je bij de Bridgeman Academy mee.

Groei door persoonlijke ontwikkeling

Je kunt bij de Academy niet alleen terecht voor je eigen heling, maar juist ook voor vakmatige ontwikkeling waarbij je de heling van anderen faciliteert. Je leert met onze teachers om lichter te leven. Om je energieveld te houden en bewaken. Om onevenwichtigheid in je leven aan te pakken en daardoor te breken waar jij dat nodigt voelt. Maar je kunt je ook bij ons in de traditionele zin van het woord opleiden. Door de teacher trainings te volgen en je te vakmatig te ontwikkelen als lichtwerker.

Op donderdag 21 oktober om 20:00 neemt Rianne Manten je tijdens een gratis webinar mee in bijna alle opleidingen die de Bridgeman Academy aanbiedt. Rianne is daarvoor de uitgelezen persoon. Niet alleen is zijzelf een bezielde teacher bij de Academy, met een eigen opleiding: Rianne heeft zelf alle opleidingen doorlopen die Bridgeman aanbiedt.

Rianne: Ik ben onderdeel van het kernteam van Bridgeman sinds 2016. In de afgelopen vijf jaar heb ik zeer intens samengewerkt met o.a. Robert en Altazar, zowel voor- als achter de schermen. Ik heb hen bijgestaan tijdens alle workshops, events, retraites en de opleidingen/trainingen.  

Na het doorlopen van de opleidingen ben ik als coördinator en co-host aangesloten in de opleidingen en trainingen en vervolgens ook als hoofd teacher. Mijn pad heeft me geleid tot het ontwikkelen van mijn eigen opleiding die ik inmiddels onder de vlag van de Academy heb uitgerold. Altazar en ik hebben ook samen een opleiding ontwikkeld waarvan binnenkort de eerste jaargang live gaat.

Graag neem ik jou als lichtwerker mee op mijn pad en vertel ik je meer over de verschillende richtingen binnen de Academy die je kunt volgen.”

Over de trainingen

Transformatief Coachen

De training tot transformatief coach volgens de Bridgemanmethodiek is absoluut uniek in zijn soort. Tot voor kort bestond er een gapend gat tussen enerzijds levens- en businesscoaching, en anderzijds de meer spirituele coachvarianten. Deze training slaat een brug tussen deze zaken en stelt coaches en lichtwerkers in staat om diepgaande, blijvende transformaties te faciliteren op holistisch niveau. Om een in een dag een doorbraak bij cliënten te realiseren waar je normaliter wellicht maanden over doet.

Deze opleiding is voor alle beginnende of gevorderde coaches, psychologen, therapeuten, lichtwerkers en meer die de essentie van transformatief coachen willen doorgronden. Je ontdekt hoe je terugkomt bij je eigen bezieling en leert vertrouwen op je innerlijke leiding, zodat je mensen vanuit deze ervaring kunt begeleiden naar een lichter leven.

Wil je meer weten over de holistische benadering van jouw cliënten? Het écht doorgronden en ontwortelen van problemen? Meld je dan hier aan voor het webinar >

Self Empowerment Training (Mystery School)

De Self empowerment training overstijgt wat je intellectueel kan bevatten. Door samen te leren werken met je eigen Spirituele Intelligentie creëer jij meesterschap over jezelf. Met andere woorden: na het volgen van deze training heb jij de tools in handen om volledig eigenaarschap te nemen over jou en je energieveld. Dit is wel een proces waarmee je zelf nog jaren aan de slag gaat.

De uitgangspunten van de training zijn dat je pas echt met jezelf en een ander in verbinding kan zijn als je echt goed gegrond bent en aanwezig in het nu. Jouw blokkades, trauma’s, programmeringen en meer kunnen je hierin belemmeren. Daarom leer je in deze training je eigen energie en die van anderen te lezen en droogronden. Je leert steeds beter op jezelf afgestemd te zijn en in je kracht te blijven staan.

Bovenstaand proces is doorlopend en voelt wellicht ingewikkeld. We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten voordat je beslist om deze training te volgen. Ben je benieuwd? Wil je weten hoe je echt in contact komt met jezelf? Hoe je jouw kracht omarmt, vasthoudt en bewaakt

Meld je dan hier aan voor het webinar >

.into me I see

Wil jij graag vanuit zachtheid, openheid en verbinding leven en omgaan met mensen om je heen, je cliënten en het leven zelf? Dat vraagt allereerst de vaardigheid om volledig in liefde, zachtheid en integriteit in verbinding te zijn met jezelf. In evenwicht met je innerlijk mannelijk en vrouwelijk krachtbron. Je kunt een ander tenslotte alleen ontmoeten en meenemen naar waar je zelf bent geweest.

Ontdek in deze training de kracht van diepgaande emotionele en lichamelijke intimiteit in je eigen leven en vakmatig als energiewerker. Vanuit overgave en vertrouwen.

Dit trainingstraject is ook ontwikkeld als persoonlijk ontwikkeltraject voor diegenen die verlangen naar diepgaande energetische verbinding en evenwichtige intimiteit. Emotioneel en fysiek. Met zichzelf, met hun cliënten, partner, de buitenwereld en het hele universum.

Misschien werk je al vakmatig met energie, of wil je dit juist graag leren. Dan wil je vast meer weten: wat houdt de opleiding precies in? Je kunt nu tijdens het webinar je vragen stellen.

Rianne heeft deze opleiding ontwikkeld op basis van haar eigen jarenlange ervaring en meerdere opleidingen. Zij kan al je vragen beantwoorden.

Meld je dan hier aan voor het webinar >

Energy Led  Facilitation Training

Een nieuwe opleiding van Bridgeman Academy. Altazar en Rianne hebben de handen ineengeslagen om een unieke opleiding te bieden, speciaal voor hen die al opgeleid zijn als energiewerker en de volgende stap willen maken in hun carrière: werken met en energetisch begeleiden van heling in groepsverband.

De training gaat diep in op de skills en behoeften van het individu en er kunnen dus maximaal twaalf mensen aan deelnemen. Je gaat tijdens deze jaartraining ook actief zelf aan de slag met het begeleiden van je eigen groepen.

Je leert je eigen transformatieprossen te belichamen en te doorgronden. Je leert het potentieel in te nemen van je eigen energieveld en het bijbehorende veldhouderschap tijdens het faciliteren van groepshealing. Je leert de groepsenergie te lezen en te begeleiden, terwijl je in de tussentijd ook het individu faciliteert in zijn of haar proces. Rianne en Altazar nemen je ook in praktische zin mee: waar denk je aan wanneer je een groepsretraite of training opzet, hoe ziet het programma eruit, waar moet je op letten in de organisatie van de fysieke trainingsdagen?

Wil jij de volgende stap zetten in je ontwikkeling als coach, lichtwerker of therapeut? Laat Rianne je informeren over deze nieuwe opleiding. Meld je aan voor het webinar op 21 oktober.

Meld je dan hier aan voor het webinar >Schrijf je hier gratis in