FREE CHALLENGE

Luister naar de wijsheid
van je hart!

Misschien wel de grootste uitdaging in ons leven: luisteren naar ons hart. De wijsheid van je hart is altijd aanwezig. Het fluistert en zingt je toe. Dat betekent echter niet dat je het hoort.


Bepaalde persoonsdelen en conditioneringen in jou zijn waarschijnlijk gewend om het te negeren. Vooral als je het lied van je hart niet leuk vindt. Je hart zingt namelijk zowel je ellende als je vreugde en de droevige liedjes zijn misschien wel de belangrijkste.

 

De wijsheid van je hart daagt je altijd uit om trouw te zijn aan jezelf. Het is een innerlijke gids die je aanspoort om alles in je leven te veranderen wat op gespannen voet staat met de stroom van je welzijn. Maar weten hoe je naar deze innerlijke wijsheid luistert en erop vertrouwen, zijn de grote uitdagingen van het leven.

 

Ga jij de uitdaging aan om naar de fluisteringen van je hart te luisteren?

Klik op de knop en ontvang gratis de Master Your Energy Challenge “from Head to Heart” van Altazar Rossiter.

Ik ga de uitdaging aan!

*Download nu jouw exemplaar volledig GRATIS

The wisdom of your heart is present at all times. It whispers and sings to you. That doesn’t mean you hear it, though. You may well be used to ignoring it, especially if you don’t like the song.”

- Altazar -

Your Challenge

In de Master Your Energy Challenge “from Head to Heart” neemt Altazar je mee in zijn wijsheid over je mind en je hart. Deze challenge is onderdeel van een zesdelige challenge en bedoeld ter kennismaking. Als je de volledige reeks wilt ontvangen, word je na de gratis download doorgeleid naar de juiste webpagina.

Deze challenge daagt je uit om anders te zien en anders te denken. Anders te voelen. Het activeert jou in alle vier je ‘lichamen’: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Energie dringt namelijk door in je hele systeem.

Het begint met een stuk bewustwording. In deze gratis Challenge luister je naar de teachings van Altazar over het indalen vanuit je hoofd in je hart. Maar je ontvangt ook een korte practice die je direct kunt toepassen. Zodat je het direct zelf ervaart.

 

Wil jij dit ervaren? Download gratis de Master Your Energy Challenge “from Head to Heart” van Altazar.

Klik op de button!

Ik ga de Challenge aan! 

Ontmoet Altazar

Altazar Rossiter is een moderne mysticus, spreker en auteur met een diep, inzichtelijk spiritueel en intuïtief vermogen. Als holistisch mentor en spiritualiteitsleraar helpt hij jou door het faciliteren van de juiste energie om dichter bij je authentieke zelf te komen.

Altazar is al jaren een autoriteit op het gebied van partneren met spirituele intelligentie en leidt, hierdoor gefaciliteerd, publieke workshops in het transformatieve proces. Hij heeft hierover meerdere boeken gepubliceerd.

Klik op de knop lees de testimonials over Altazar.

Ja, dit wil ik lezen

“The wisdom of your heart is there for you as a resource. Your commitment to it will always be matched.”

- Altazar -

Testimonials

Wat hebben zij te zeggen:

“Het werken met Altazar is erg verrijkend wanneer je tegen grote veranderingen in je leven aanloopt. Hij biedt je een bron die je ondersteunt om vrede in jezelf te vinden, om in je kracht te staan, om jezelf volledig te accepteren en om ownership over je leven te claimen.”

 

“If you want profound breakthroughs in your psychological, emotional and personal development Altazar is the perfect guide and facilitator. He has a unique gift especially in his work with groups. I have not been to a workshop yet that does not prove to be fascinating and transformational.”

“Altazar is an extraordinary person. He has developed processes which can transform your life. His approach is radical but he makes it so logical and obvious that you trust him implicitly. If there seem to be obstacles in your path that no amount of previous effort has managed to remove – go and see Altazar!”

 

De details

Waar: Online
Wanneer: Luister wanneer jij wilt

Investering: gratis

Deze gratis Master Your Energy Challenge “from Head to Heart” is onderdeel van een zesdelige challenge, maar is heel goed te gebruiken op zichzelf. De focus is het afdalen van je hoofd naar je hart: waar je gevoelscentrum zich bevindt.

Wil jij leren afdalen van je hoofd naar je hart?

Klik op de knop en download de gratis Challenge!