Free Table Talk: Energy Mastery Mystery School

Wil jij ook meester over je energie worden?

Ben je benieuwd hoe je:

  • dichter bij jezelf kunt komen?
  • lekkerder in je vel kunt zitten met alles wat je daadwerkelijk bent?
  • beperkende gedachten en overtuigingen los kunt laten?

Altazar Rossiter is tijdens deze Online Table Talk in gesprek met 3 mensen die bij hem in de leer zijn geweest. Zij hebben geleerd energie van zichzelf én anderen te herkennen. Hierdoor is hun leven voorgoed - ten goede - veranderd.

Beluister hun verhalen en ontdek wat de Mystery School hen gebracht heeft. You're welcome!

Meld je aan en ontvang gratis de Online Table Talk opname.

Vertel me meer!

Tijdens de Energy Mastery Mystery School van Altazar ervaar je hoe je via krachtige protocollen jezelf reinigt van belemmerende blokkades, trauma’s, programmeringen, overtuigingen en onbewuste afdrukken in je systeem.

Je leert hoe je vanuit een sterke gronding aanwezig blijft in het NU en beter in verbinding staat met jezelf.

Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Weten welke fantastische gevolgen dit heeft voor je leven? Meld je dan nu aan voor de gratis Table Talk met Altazar.

Het jaarprogramma heeft veel meer body gekregen door de integratie van de krachtige programma's zoals Merkaba, Shift Your Reality en Starseed Integration en Special Personal Sovereignity Reclaming. En Altazar zelf is ook weer 'expanded'.

 

Bekijk de Table Talk en laat je inspireren.

Ontmoet Altazar

Altazar Rossiter is een moderne mysticus, groot meester en energiewerker met een diep, inzichtelijk spiritueel en intuïtief vermogen. Als holistisch mentor en spiritualiteitsleraar helpt hij jou door het faciliteren van de juiste energie om dichter bij je authentieke zelf te komen.

Met behulp van Altazars methoden ga je aan de slag en breng je aan het licht wat verborgen was.

Wil je meer over weten? Klik op de knop.

“When you stay or work in a situation that demeans you physically, mentally, emotionally or spiritually, you are enslaved by the system that you serve.”

“Eigenlijk schieten woorden tekort om mijn groei sinds de Mystery School te omschrijven."

Ontmoet Table Talk Host Faya

Faya van den Berg is opleidingscoördinator voor de Bridgeman Academy. Ze werkt zelfstandig als Coach in haar praktijk en is daarnaast werkzaam als orthopedagoog in de Jeugdgzorg.

Faya over de Mystery School

"Toen ik kennis maakte met Altazar en zijn Energy Mastery Mystery School, verlangde ik sterk naar verdieping in mijn eigen kracht. Om in mijn meesterschap te gaan staan én mijn donkerte te omarmen. Er is meer innerlijk evenwicht. Alsof mijn wortels dieper reiken. Ik ben minder vatbaar voor 'storm van buitenaf', meer okay met alles wat is, kan het én mezelf dragen. Mezelf ondersteunen in mijn eigen processen, mede dankzij het protocolwerk dat ik geleerd heb toe te passen."

Ben jij er klaar voor om net als Faya dieper te gaan in het bewandelen van jouw eigen unieke pad van meesterschap?

 

Ontdek het en meld je aan voor de gratis Table Talk Online opname.

De deelnemers

Tijdens de live Online Table Talk gaan Altazar en table host Faya in gesprek met onder andere Stefaan, Monica en Bart. Zij hebben het jaarprogramma van de Mystery School gevolgd. Wil je precies weten hoe deze opleiding hun leven heeft veranderd? Wil je weten hoe jij je leven in de door jouw gewenste richting leidt? Schrijf je gratis in voor de Online Table Talk opname.

 

Stefaan Luyckx

“De Mystery School en het werk met Altazar heeft mij veel gebracht. Een dieper besef van de impact van overtuigingen en emotionele verstrikkingen en de praktische manier me hiervan te bevrijden. Daarbij durf ik ook mezelf meer te uiten en te doen wat ik voel geroepen ben te doen, zelfs als de buitenwereld hier een oordeel over klaar heeft.”

 

Monica van Wonderen

“Ik heb blokkades, niet dienende overtuigingen, onzekerheden en angsten getransformeerd en opgelost. Ik heb meer grip gekregen op mijn intuïtie en hooggevoeligheid. Ze zijn nu een kracht geworden die ik inzet in mijn leven, maar ook in mijn coachpraktijk. Deze praktijk is een natuurlijk voortvloeisel van het volgen van de Mystery School. Eén van de vele verassingen die deze School mij heeft gegeven. Het inzicht wat ik heb gekregen over mijn vorige en volgende levens is er ook een. Ik ben een sterker, fijner en meer heel persoon geworden en mijn leven voelt lichter aan."

Bart Greebe

“Door de Mystery School heb ik aan de hand van fundamentele kernthematieken mijn bewustzijn kunnen verruimen. Op energetisch niveau heb ik zowel persoonlijke, als collectieve traumastukken weten te transmuteren. Verder heb ik de weg kunnen vervolgen, de weg uit mijn hoofd, uit mijn gedachten, de weg naar mijn centrum, mijn hart, en mijn hart te ankeren als basis operatiepunt om te functioneren in deze realiteit. Dit proces zet een hoop dingen in beweging. Allereerst leer ik hierdoor beter om te gaan met mijn gevoeligheid, en dit zelf voor mij te gebruiken, als krachtige tool, in plaats van hiervan weg te lopen, of mijzelf hiervan te beschermen met alle mogelijk vluchtmechanismen.”

Ben jij bereid door alle lagen heen te gaan en een onvergetelijke energy shift te maken? Meer weten over het verhaal van deelnemers die je voor gingen? Klik snel op de knop!

Praktische informatie

Wil jij weten 0f de Energy Mastery Mystery School bij jouw ontwikkeling past? De Table Talk volg je gratis online. Meld je nu direct aan. Na aanmelding ontvang je meteen de replay van deze inspirerende Table Talk.

Investering: GRATIS
Waar: online
Wanneer: wanneer jij wilt

Replay: ja

Voertaal: Engels

Hit the button!

Ja, ik ontvang de opname graag!