Samenwerking met de Bewustzijnsschool

Wauw! Je bent bezig of hebt net je opleiding afgerond tot Transformatie Coach of Altazar Facilitator Trainer bij Bridgeman Academy. En nu is het tijd om het podium te betreden en mensen te bereiken met jouw unieke gave.

Ben je er klaar voor om als teacher mensen te inspireren en jouw unieke gave te delen met een bewust publiek? Om je bereik te vergroten en door te groeien in je expertise?  Middenin het hart van Amsterdam is er een mysterieuze en magische plek waar er dagelijks Body, Mind en Spirit lessen worden gegeven door professionele teachers: De Bewustzijn School. Een holistische levensschool, waar jij leert als teacher om te groeien in je exposure, in je unieke workshops, in je ondernemerschap en je eigen publiek te vergroten.

Ben jij klaar om ook teacher te worden en jouw holistische kijk en gave te delen met een bewust publiek?

Zoek jij jouw:
– Podium,
– Netwerk,
– Community,
– Bereik,
– Business Trainingen,
– Prachtige ruimtes op de Keizersgracht in Amsterdam

Om jouw skills volledig te laten zien?

Dan is De Bewustzijn School de plek voor jou. Wij faciliteren alles voor je en je plugt moeiteloos in op ons bereik en zichtbaarheid. Samen vormen we een warme community.

De Bewustzijn School is een all-round Medium.

Met een offline bereik van 500+ bezoekers per maand en een online bereik van 100.000+ per maand. Alles is een cirkel in De Bewustzijn School. Samen groei je naar Hogere Hoogtes. Niet meer alleen vanuit je eigen woon- kamer ondernemen en jezelf laten zien, maar ondernemen met een stroom van gemak en kennis die jou verder kunnen helpen in het brengen naar jouw gewenste resultaat.
Wil je een kennismakingsgesprek voor meer info en om te weten of we een match zijn? Het gaat om een samenwerking waarin je 2x per maand een les verzorgt van 1,5 uur.

Plan hier je 1-op-1 gesprek in: info@debewustzijnschool.nl

Deel dit!