FREE E-BOOK

The Essence Experience

Prana. De Bron. Essence. Je hebt erover gehoord. Je hebt erover gelezen. maar heb je het ook ervaren?

Prana is de universele levensenergie die in, door, met en om jou stroomt. Wanneer je leert contact te leggen met deze energie, begrijp en ervaar je dat alles wat je nodig hebt om te overleven Prana is.

Brahman Menor is dé specialist van Nederland en leeft volledig van Prana. Zover dat zijn lijf zelfs niet langer vraagt om voedsel en vloeistoffen om te overleven. En hij heeft honderden anderen begeleid naar deze emotionele, mentale en fysieke vorm van vrijheid.

Speciaal voor jou heeft Brahman Menor een e-book geschreven. Hiermee zet je jouw eerste stappen om te ervaren wat Prana nu eigenlijk brengt. Om ervan te leven heb je begeleiding nodig, maar het boek bevat een paar mooie oefeningen om alvast wat te ervaren. Benieuwd?

Download je boek hier gratis! Klik op de knop.

Ja, ik wil hier meer over weten!

*Download nu jouw exemplaar volledig GRATIS

Dit krijg je in het e-book

Het e-book bevat vijf oefeningen die je in dieper contact brengen met de Bron (Prana). Hiermee ervaar en begrijp je beter wat Prana is. Let wel op: wil je dit écht in je leven integreren, heb je begeleiding nodig. Dit e-book is niet afdoende om te leven van Prana. Het bevat dus ook géén dieet en je dient gewoon te blijven eten en drinken.

Dag 1: meditatie
Je krijgt een begeleide meditatie om terug te keren naar de bron. De leegte die je voelt in je leven -en die veroorzaakt dat je jezelf vult met van-alles-en-nog-wat- wordt gevuld met de ervaring dat je altijd verbonden bent.

Dag 2: Chakra-ademoefening

Tijdens deze oefening open je via jouw chakra's je lichaam meer en meer. De energie in je lijf stroomt merkbaar krachtiger en je bent meer aanwezig.

Dag 3: Informatie over het leven van Prana

Dit helpt je om mentaal beter te begrijpen wat Prana is: alle energie in, om en met jou. Alles wat jij (en je lijf) nodig hebt om te voeden. Tijdens deze dag leer je dit beter te begrijpen.

Dag 4: Hartopener

Je hartenergie stroomt altijd, maar soms is het moeilijk om dit te voelen. Op de vierde dag ervaar je een hartopener. Dit zorgt voor voelbare energie en een diepere verbinding met jezelf (en met Prana).

Dag 5: Integratie en visualisatie

Alles wat je de afgelopen dagen hebt geleerd, komt samen. Je legt verbindingen en structuur, zodat je jouw ervaringen kunt omzetten van losse flarden, tot fundamenten. Daardoor integreer je makkelijker.

Na de integratie ervaar je duidelijk wat Prana, energie, nu eigenlijk is. Voel je dat je er klaar voor bent om te leren leven van Prana? Dan heb je begeleiding nodig: stop niet zomaar met eten! Alleen het lezen van dit e-boek is niet genoeg.

Als jij je boek hebt gedownload, kom je terecht op een pagina met daarop een zeer toegankelijke training. Deze dient ter kennismaking met Pranic Living. Als je er na het lezen van het e-book van overtuigd bent dat je dit wilt, is dit een goede eerste stap.

Ik wil mijn gratis e-book ophalen! 

Over Brahman Menor

Brahman Menor probeerde om gezonder en fitter te worden elk dieet dat er was. Vegetarisch, Veganistisch, Intermittent Fasting, alleen maar fruit, alleen maar fruitsap… maar uiteindelijk leek niets meer voor hem te werken.

Toen hoorde hij over iemand die van prana leeft en was hij diep geraakt. Hierna zou zijn leven een enorme wending nemen.

In vol vertrouwen transformeerde hij naar Prana en kort daarna besloot hij volledig van prana te leven. Alle pijnen in zijn lichaam door jarenlang bodybuilder te zijn geweest, werden genezen, zoals zijn disfunctionele schildklier, zijn aangetaste knieën en schouders. Zijn energieniveau schoot omhoog en de hoeveelheid slaap die hij nodig had daalde tot een paar uur per week.

Zijn geest werd helderder als nooit tevoren. Dankzij het leven van Prana ervoer hij steeds minder stress. Daardoor ontstond een diepe, spirituele connectie met zijn Hoger Zelf, met de Bron. Steeds minder triggers raakten hem waardoor hij steeds vrijer werd van drama en meer en meer in overgave kon treden. En jij kan dit ook.

Brahman Menor heeft honderden mensen geholpen bij de transformatie naar Prana. Eten triggert stress in het lichaam. Hij faciliteerde mensen via deze ingang bij het helen van hun lichaam, het helen van hun voedselintoleranties, het helen van emotionele trauma's en wonden en het creëren van een zo gezond mogelijk lichaam en geest.

Met een leven van prana kun je kiezen óf je wel of niet eet en wát je wel of niet eet. Het is niet langer dwangmatig: het wordt een vrije keuze.

Wil je zelf ervaren wat Prana is? Download dan nu gratis het e-book en maak kennis.

Ik wil dit e-book!

Testimonial

Wat hebben zij te zeggen:

Ik wil hier meer over lezen

De details

Waar: Online
Wanneer:
Lees wanneer jij wilt

Investering: Volledig gratis

Lees meer over Prana en ontvang een paar handige oefeningen en tips om te ervaren wat prana is. Let op: stop nooit zomaar met eten en drinken! Als jij naar aanleiding van het e-book pranic living wilt integreren in je leven, heb je professionele begeleiding nodig. Download nu gratis het e-book! Klik op de knop!