THE PRANIC ESSENCE EXPERIENCE (ONLINE)

Hoe is het om te leven van de Bron?

Stel je eens voor: welke kracht zou jij ervaren als je wist dat je niet langer afhankelijk bent van eten en drinken om te leven? Dat je alles wat je nodig hebt in, door en om jezelf vindt?

Je bent gewend om te leven van externe factoren -bijvoorbeeld eten en drinken- maar wat nou als de Prana in en om jou genoeg is om fit, vitaal en gezond te leven?

Pranic living levert je een gezonder lichaam op, want je voert het niet meer met externe middelen die je lichaam belasten. Maar je ervaart daardoor ook een sterkere geest. Minder prikkels. Minder stress. Minder drama. De kracht voor overgave en acceptatie.

Je hebt goede begeleiding nodig als jij wilt leren leven van Prana - maar je kunt het al wél zelf ervaren? Hoe? Met deze onlinetraining (die je ontvangt in de vorm van een e-book in je mail) en dient ter kennismaking. Ga het nu zelf ervaren voor slechts 29,95!

Ik wil ervaren wat het is om te leven van Prana

De kracht van Prana

Prana, de Bron, Universele energie... Het kent vele namen, maar is voor iedereen gelijk. Prana is wat jouw cellen -en alles- doet leven. Je bent alleen geconditioneerd om te geloven dat je externe middelen nodig hebt. Maar is dit wel waar?

Stel je voor dat je het kunt omdraaien? Je levensenergie haal je niet meer van buiten naar binnen, maar je ervaart het van binnenuit?

Het klinkt ongelooflijk, maar het is waar. Honderden gingen je voor, onder begeleiding van de bezielde Brahman Menor. Als jij van binnenuit je lichaam voedt, ervaart je lijf geen externe stressprikkels vanuit welke middelen dan ook.

Je lijf heelt. Gewrichten worden sterker. Allergieën verdwijnen. Intoleranties smelten als sneeuw voor de zon. Je verbruikt geen energie meer om voedsel te verteren en barst van de energie: slechts een paar uur slaap per week is genoeg.

Belangrijker nog: je geest ervaart minder stress en opent zich. Je komt dichter bij jezelf... Dichter bij de Bron. Maakt je niet meer druk om dingen waar je geen vat op hebt. Neemt afscheid van drama.

Geloof ons niet op ons woord. Ervaar tijdens de training zelf hoe het is om Pranic Living toe te passen. Klik nu op de knop.

Oke, ik wil dit wel ervaren.

Over Brahman Menor

Brahman Menor probeerde om gezonder en fitter te worden elk dieet dat er was. Vegetarisch, Veganistisch, Intermittent Fasting, alleen maar fruit, alleen maar fruitsap… maar uiteindelijk leek niets meer voor hem te werken.

Toen hoorde hij over iemand die van Prana leeft en was hij diep geraakt. Hierna zou zijn leven een enorme wending nemen.

In vol vertrouwen transformeerde hij naar Prana en kort daarna besloot hij volledig van Prana te leven. Alle pijnen in zijn lichaam door jarenlang bodybuilder te zijn geweest, werden genezen, zoals zijn disfunctionele schildklier, zijn aangetaste knieën en schouders. Zijn energieniveau schoot omhoog en de hoeveelheid slaap die hij nodig had daalde tot een paar uur per week.

Zijn geest werd helderder als nooit tevoren. Dankzij het leven van Prana ervoer hij steeds minder stress. Daardoor ontstond een diepe, spirituele connectie met zijn Hoger Zelf, met de Bron. Steeds minder triggers raakten hem waardoor hij steeds vrijer werd van drama en meer en meer in overgave kon treden. En jij kan dit ook.

Brahman Menor heeft honderden mensen geholpen bij de transformatie naar Prana. Eten triggert stress in het lichaam. Hij faciliteerde mensen via deze ingang bij het helen van hun lichaam, het helen van hun voedselintoleranties, het helen van emotionele trauma's en wonden en het creëren van een zo gezond mogelijk lichaam en geest.

Met een leven van prana kun je kiezen óf je wel of niet eet en wát je wel of niet eet. Het is niet langer dwangmatig: het wordt een vrije keuze.

WAT ERVAAR JE TIJDENS DE ONLINETRAINING

Laten we beginnen met vertellen wat pranic living niet is:

Pranic living is geen simpel dieet om 'even' snel af te vallen. Het is niet geschikt voor je als je hier alleen mee bezig bent wegens esthetische redenen. Als je een simpel dieet wilt volgen, raden we je sterk af om deze training te gebruiken

Maar wat dan wel?

Je ontvangt tijdens deze onlinetraining wél een dieet. Het doel is niet om af te vallen: het doel is om je lijf én geest in ultieme staat van kracht en zelfredzaamheid te brengen. Wat ga je ervaren?

 • Je gaat detoxen: stopt tijdelijk met koffie, alcohol, vlees en vis.
 • Je leeft een periode op enkel fruit en fruitsappen (meer info en het waarom ontvang je tijdens de training).
 • Je gaat ervaren wat het is om te watervasten.
 • Gedurende de hele training blijf je vrij van vlees- en visproducten.
 • Ergens tijdens de training ervaar je minimaal één dag droog: geen sappen, geen eten en zelfs geen water. Je treedt in ultiem contact met je lichaam.
 • Je ontvangt meer en meer informatie en handvatten met betrekking tot pranic living. Dit helpt je te begrijpen en te voelen.
 • Je ontvangt sterke meditaties die je ondersteunen tijdens het proces.
 • Je voelt je lichaam en geest openen, sterker en schoner worden.

Ik wil dit ervaren!

Testimonials

Wat hebben zij te zeggen:

Deze mensen hebben een Pranic Living Retreat gevolgd. Zij kennen het ultieme verschil dat dit teweeg brengt. Hoor hier hun verhaal!

DE VOORDELEN VAN PRANIC LIVING

Er zijn legio voordelen die komen kijken bij een leven van Prana. Denk dan aan bijvoorbeeld:

 • Helderheid van geest - De gifstoffen die je tijdens je leven hebt opgebouwd komen vrij, waardoor je geest scherper en helderder wordt.
 • Innerlijke stilte - Omdat je lichaam geen voedsel verteert, heeft het geen lichamelijke stressoren. Je ervaart daardoor een rust als nooit tevoren.
 • Veel betere slaap - Zodra je lichaam vrij is van gifstoffen merk je dat je slaap veel kwalitatiever wordt, waardoor je ook veel minder slaap nodig hebt.
 • Totale voedselvrijheid - De meeste deelnemers die na de Pranic Essence Experience weer voedsel tot zich nemen, ervaren dat ze hun calorie-inname met 80% reduceren. Dit is uiteraard een keuze: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen wel- of niet te eten en wat.
 • Je bespaart tijd – Vanwege je innerlijke rust, je verbeterde slaappatroon en het niet continu naar de supermarkt te hoeven en te koken, ervaar je zeeën van tijd om je passie na te jagen.
 • Je bespaart geld – Dit ligt voor de hand: minder boodschappen, betekent minder geld. Laat dit alleen nooit leidend zijn in je beslissing om Pranic Living te beoefenen.
 • Geen hongergevoel - Je wordt niet langer in de weg gezeten door hongergevoelens, waardoor jij je veel beter voelt en meer in contact staat met jezelf.
 • Diepe genezing – Jouw lichaam reset zichzelf, waardoor er een genezing mogelijk is op vlakken die je nooit voor mogelijk had gehouden - ook fysiek.
 • Je energieniveau gaat omhoog - Je lichaam heeft niet of nauwelijks energie nodig voor de spijsvertering. Al deze energie hou je dus voor jezelf.
 • Ideaal lichaamsgewicht – Na de eerste periode bereikt je lichaam zijn/haar ideale gewicht en daarna kun jij je lichaamsgewicht beïnvloeden met lichaamsbeweging en de kracht van je geest. 
 • Je triggers en drama verhalen zullen verzachten - De triggers in je lichaam en de 'verhalen' die je hersens je ingeven verzachten als gevolg van een stressvrij pranisch lichaam. 
 • Meer verbinding - Je voelt je meer verbonden met je eigen innerlijke bron en spirituele zijn. Kunt makkelijker verbinding leggen met je ziel en deze als gids door het leven gebruiken.
 • Een andere transformationele vibratie - Door minder stress in het lichaam, minder triggers en minder negatieve verhalen van de mind, verandert de manier waarop je naar je leven kijkt totaal. Dit zorgt voor meer acceptatie van wat is, een andere vibratie en meer geluk in je leven na deze transformatie 

Deze onlinetraining verschijnt in de vorm van een e-book met begeleide oefeningen en een begeleid dieet. De reden hiervoor, is dat jij er dan aan kunt starten wanneer het jou uitkomt. Het verdient namelijk de tijd en aandacht die het nodig heeft om goed te integreren.

DISCLAIMER: Pranic living is géén esthetisch dieet en deze onlinetraining is alléén bedoeld om je leven van Prana te laten ervaren. Het is niét genoeg om via deze onlinetraining je leven in te richten op Pranic living: je hebt hiervoor om gezond te blijven professionele begeleiding nodig. Wil jij dit? Gebruik dan de onderstaande knop om met Brahman Menor een 1-op-1-gesprek te plannen en deel te nemen aan zijn begeleide retraite. Stop onder geen beding ooit zomaar met eten en drinken!

De details

Waar: Online
Wanneer:
Wanneer jou uitkomt

Investering: 29,95

Start nu en ervaar een voorproefje: hoe zou het zijn om te leven van Prana? Je ontvangt de onlinetraining in je mail in de vorm van een e-book met daarin begeleide oefeningen en een begeleid dieet. Zo volg jij de training op het moment dat dit jou het beste uitkomt.