THE PRANIC ESSENCE RETREAT

Leven van de Bron

Stel je eens voor: welke kracht zou jij ervaren als je wist dat je niet langer afhankelijk bent van eten en drinken om te leven? Dat je alles wat je nodig hebt in, door en om jezelf vindt?

Prana is de universele levensenergie die in, door, met en om jou stroomt. Wanneer je leert contact te leggen met deze energie begrijp en ervaar je dat alles wat je nodig hebt letterlijk altijd bij je en beschikbaar voor je is.

Je bent gewend om te leven van externe factoren -bijvoorbeeld eten en drinken- maar wat nou als de Prana in en om jou genoeg is om fit, vitaal en gezond te leven?

Pranic living levert je een gezonder lichaam op, want je voert het niet meer met externe middelen die je lichaam belasten. Maar je ervaart daardoor ook een sterkere geest. Minder prikkels. Minder stress. Minder drama. De kracht voor overgave en acceptatie.

Van 7 t/m 13 of 14 t/m 20 oktober ben je welkom om de Pranic Essence Experience mee te maken onder bezielde leiding van Brahman Menor. Ervaar wat het met je doet om te leven op universele energie en kom dichter bij je authentieke zelf. Klik op de knop om meer te weten.

Ja, ik wil hier meer over weten!

*Wees er snel bij: de plekken stromen vol!

De kracht van Prana

Als jij deze pagina leest, is de kans groot dat je bekend bent met energiewerk. Prana is de universele bron, die onze cellen voedt. Wanneer je hiermee op juiste manier contact maakt, ervaar je dat je op alleen Prana genoeg kracht hebt om te overleven.

Het grote verschil als je leeft van Prana, is dat je niet meer leeft op energie van buitenaf (voedsel), maar energie van binnenuit. Je bent als het ware je eigen batterij.

Het gevolg van leven van je innerlijke energie, is heling. Op fysiek vlak -je geneest van voedselintoleranties, gewrichten worden weer beter en eventuele aandoeningen helen ook- maar vooral ook mentaal en spiritueel.

Leven van Prana betekent steeds dichter bij jezelf komen. Als je geen energieën van buitenaf meer tot je neemt, ervaart je lijf minder stress. En daarmee ook je geest. Steeds meer triggers vallen weg en je bevrijdt jezelf van drama. Staat steeds steviger in je schoenen.

Wil je dit zelf ervaren? Geef je dan nu op voor de Pranic Essence Retreat. Klik op de onderstaande knop.

Hoe werkt dit dan? Vertel me meer. 

Over Brahman Menor

Brahman Menor probeerde om gezonder en fitter te worden elk dieet dat er was. Vegetarisch, Veganistisch, Intermittent Fasting, alleen maar fruit, alleen maar fruitsap… maar uiteindelijk leek niets meer voor hem te werken.

Toen hoorde hij over iemand die van prana leeft en was hij diep geraakt. Hierna zou zijn leven een enorme wending nemen.

In vol vertrouwen transformeerde hij naar Prana en kort daarna besloot hij volledig van Prana te leven. Alle pijnen in zijn lichaam door jarenlang bodybuilder te zijn geweest, genazen, zoals zijn disfunctionele schildklier, zijn aangetaste knieën en schouders. Zijn energieniveau schoot omhoog en de hoeveelheid slaap die hij nodig had daalde tot een paar uur per week.

Zijn geest werd helderder als nooit tevoren. Dankzij het leven van Prana ervoer hij steeds minder stress. Daardoor ontstond een diepe, spirituele connectie met zijn Hoger Zelf, met de Bron. Steeds minder triggers raakten hem waardoor hij steeds vrijer werd van drama en meer en meer in overgave kon treden. En jij kan dit ook.

Brahman Menor heeft honderden mensen geholpen bij de transformatie naar Prana. Eten triggert stress in het lichaam. Hij faciliteerde mensen via deze ingang bij het helen van hun lichaam, het helen van hun voedselintoleranties, het helen van emotionele trauma's en wonden en het creëren van een zo gezond mogelijk lichaam en geest.

Met een leven van prana kun je kiezen óf je wel of niet eet en wát je wel of niet eet. Het is niet langer dwangmatig: het wordt een vrije keuze.

WAT IS PRANIC LIVING

Laten we beginnen met vertellen wat pranic living niet is:

Pranic living is geen simpel dieet om 'even' snel af te vallen. Het is niet geschikt voor je als je hier alleen mee bezig bent wegens esthetische redenen. Het is een way of life. Het is een eeuwigdurende connectie met Prana, met de Bron, met je hoger Zelf en al wat is. En het vergt continue beoefening en begeleiding. Het vergt bewustwording, bewustzijn en de juiste keuzes.

Wat ervaar je als je Pranic Living vanuit zuiverheid correct toepast? Het is geschikt voor jou als je:

 • Op zoek bent naar manieren om een diepere en blijvende verbinding met je innerlijke zelf te creëren;
 • Op zoek bent naar een positieve en blijvende fundamentele verandering in je leven;
 • Op zoek bent naar meer creatieve flow in je leven, meer geluk, vertrouwen en eigenliefde;
 • Jij jouw spirituele reis wilt ondersteunen met een leven van prana;
 • jouw verbinding met jezelf wilt verdiepen;
 • Verlangt naar meer innerlijke rust en creatie;
 • Meer innerlijke en uiterlijke vrijheid wilt ervaren;
 • Uit de controle wilt stappen die voedsel over je heeft;
 • Fysieke genezing van je lichaam wilt ondersteunen.


Ja, ik wil dit allemaal!

Testimonials

Wat hebben zij te zeggen:

DE VOORDELEN VAN PRANIC LIVING

Er zijn legio voordelen die komen kijken bij een leven van Prana. Denk dan aan bijvoorbeeld:

 • Helderheid van geest - De gifstoffen die je tijdens je leven hebt opgebouwd komen vrij, waardoor je geest scherper en helderder wordt.
 • Innerlijke stilte - Omdat je lichaam geen voedsel verteert, heeft het geen lichamelijke stressoren. Je ervaart daardoor een rust als nooit tevoren.
 • Veel betere slaap - Zodra je lichaam vrij is van gifstoffen merk je dat je slaap veel kwalitatiever wordt, waardoor je ook veel minder slaap nodig hebt.
 • Totale voedselvrijheid - De meeste deelnemers die na de Pranic Essence Experience weer voedsel tot zich nemen, ervaren dat ze hun calorie-inname met 80% reduceren. Dit is uiteraard een keuze: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen wel- of niet te eten en wat.
 • Je bespaart tijd – Vanwege je innerlijke rust, je verbeterde slaappatroon en het niet continu naar de supermarkt te hoeven en te koken, ervaar je zeeën van tijd om je passie na te jagen.
 • Je bespaart geld – Dit ligt voor de hand: minder boodschappen, betekent minder geld. Laat dit alleen nooit leidend zijn in je beslissing om Pranic Living te beoefenen.
 • Geen hongergevoel - Je wordt niet langer in de weg gezeten door hongergevoelens, waardoor jij je veel beter voelt en meer in contact staat met jezelf.
 • Diepe genezing – Jouw lichaam reset zichzelf, waardoor er een genezing mogelijk is op vlakken die je nooit voor mogelijk had gehouden - ook fysiek.
 • Je energieniveau gaat omhoog - Je lichaam heeft niet of nauwelijks energie nodig voor de spijsvertering. Al deze energie hou je dus voor jezelf.
 • Ideaal lichaamsgewicht – Na de eerste periode bereikt je lichaam zijn/haar ideale gewicht en daarna kun jij je lichaamsgewicht beïnvloeden met lichaamsbeweging en de kracht van je geest. 
 • Je triggers en drama zullen verzachten - De triggers in je lichaam en de 'verhalen' die je hersens je ingeven verzachten als gevolg van een stressvrij, pranisch lichaam. 
 • Meer verbinding - Je voelt je meer verbonden met je eigen innerlijke bron en spirituele zijn. Kunt makkelijker verbinding leggen met je ziel en deze als gids door het leven gebruiken.
 • Een andere transformationele vibratie - Door minder stress in het lichaam, minder triggers en minder negatieve verhalen van de mind, verandert de manier waarop je naar je leven kijkt totaal. Dit zorgt voor meer acceptatie van wat is, een andere vibratie en meer geluk in je leven na deze transformatie 

Eerst meer weten? Klik op de onderstaande knop en lees de informatie. Onderaan de pagina vind je de mogelijkheid om een gratis 1-op-1-gesprek te plannen met Brahman Menor zelf.

De details

Waar: Omgeving Groningen
Wanneer:
7 t/m 13 oktober óf 14 t/m 20 oktober 2022

Investering: 1.899,00 (eenmalig of te betalen in drie termijnen van 660,00)

Wil je vrij zijn van externe factoren om je energie te geven, terwijl ze je eigenlijk energie kosten? Ben je er klaar voor om te leven van je eigen energie? Van binnen naar buiten? Schreeuwt je hart JA?

Klik nu op de knop en meld je vandaag nog aan.

Eerst meer horen? Plan hier je gratis gesprek met Brahman Menor zelf.

Het leven van Prana is écht mogelijk. Tegelijkertijd bestaat de kans dat je weerstand voelt, in de vorm van bijvoorbeeld ongeloof, of angst. Bedenk je dat leven van Prana altijd een keuze is. Het kan zijn dat je vragen hebt.

Klik op de onderstaande knop om geheel vrijblijvend en gratis een persoonlijk gesprek aan te gaan met Brahman Menor. Hij neemt met liefde de tijd om al je vragen te beantwoorden.