Manifestatie Pakket

Manifesteer je ideale zelf

 
Dagelijks geef je vorm aan jouw realiteit door de gedachten die je jezelf influistert. Als je eerlijk naar jezelf kijkt, besef je waarschijnlijk dat deze gedachten niet altijd zinvol zijn. Tijd voor een nieuw verhaal.


Bridgeman Academy lanceert het Manifestatie Pakket, een kans om je eigen verhaal te herschrijven en je gedachten een positieve draai te geven. Ben je er klaar voor magie in je leven?

Speciaal voor jou een pakket met 4 online trainingen voor 111 euro (t.w.v. 1.796 euro). Wacht niet te lang. Deze actie is geldig tot en met 1 april.

De online trainingen

  • Transformatief Coachen Online
  • Trauma, aan de slag met je triggers (Robert Bridgeman)
  • Manifesteren vanuit je hart (Robert Bridgeman)
  • Spiritueel leven, met beide benen op de grond (Robert Bridgeman)

Meer dan 50 modules en ruim 50 uur aan videomateriaal, gratis meditaties, e-books, werkboeken

Klik op de button en start met manifesteren volgens je zielsverlangen.

Bestel het pakket

"You're whole life is a manifestation of what is inside of you."

Ontdek het Manifestatie pakket

De trainingen zijn op gebied van bewustwording en transformatie. Ze zijn niet gericht op het manifesteren van de verlangens vanuit je lager ego, maar juist op de verlangens van je ziel. Zodat je authentiek, licht en krachtig door het leven gaat. Wacht niet te lang met bestellen. Deze actie is geldig t/m maandag 1 april

Direct toegang tot het Manifestatie pakket voor 111 euro

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Aan de slag met je triggers

Saboterende mechanismen ontstaan ergens. Transformeer je triggers.

T.w.v. 149,00

Spiritueel leven
Leer lichter te leven en verhoog je trilling om zo het leven dat bij je past aan te trekken.

T.w.v. 89,00 nu

Direct toegang tot alle trainingen voor 111 euro (t.w.v. 1.796 euro)

Wat is manifesteren?

Manifestatie wordt vaak geassocieerd met verlangens vanuit het lager ego - geld, aanzien, mooie auto's en luxe vakanties.

Dit is niet waar manifestatie om draait - en ook niet wat je bij Bridgeman gaat vinden. Wat je hier vindt is veel magischer. Veel dieper.

Jouw hele leven is een manifestatie van de gedachten, wensen, angsten, hoop en alles wat er in je om kan gaan. Zo vanbinnen, zo vanbuiten.

Wanneer je alles wat je niet dient transformeert naar energie van hoge trilling, trek je aan wat écht bij je past. Dan start te magie in je leven.

Wil je weten hoe we je daarbij kunnen helpen?

Ja, ik wil dit

Transformatief Coachen Online

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Kennistraining Transformatief Coachen Online t.w.v. 1.499,-

Deze kennistraining Transformatief Coachen Online leert de je theorie achter transformatief coachen, zowel op inhoud als het proces. De training is geschikt als je inzicht wil in je eigen transformatieprocessen.

Je ontvangt toegang tot de online leeromgeving en ontvangt informatie op het gebied van het transformatieve T-model, je mediamieke vaardigheden, het uitdiepen van je intuïtie en nog veel meer.

Wil je écht vakmatig aan de slag met transformatief coachen? Dan weet je na deze online kennistraining precies of en wanneer jij de opleiding tot coach wilt volgen. En de theoretische kennis neem je alvast de rest van je leven mee!

Direct toegang tot alle trainingen

voor 111 euro

(t.w.v. 1.796 euro)

Aan de slag met je triggers

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Aan de slag met je triggers

t.w.v. 149,00

Hoe goed het ook gaat in je leven, er is altijd wel iets wat je kan triggeren. Uit evenwicht haalt.

Iedereen heeft in zijn of haar leven trauma's opgedaan, al in de vroege jeugd. Of ze nu groot zijn of klein. Stel je eens voor dat je jouw triggers leert herkennen en je trauma transformeert en heelt... Hoeveel beter zou jij je dan voelen?

In deze training ga je terug naar de wortel van je trauma's. Je leert wat je triggert, wat de bronnen van je trauma zijn én om deze zelf te helen. Je ontvangt ook het e-book Trauma: je bent gek als je het niet hebt, dat de Paravisie award heeft gewonnen voor beste spirituele boek van 2023.

Direct toegang tot alle trainingen

voor 111 euro

(t.w.v. 1.796 euro)

Manifesteren vanuit het Hart

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Manifesteren vanuit je Hart

Heb je moeite met je doelen manifesteren? Het kan ermee te maken hebben dat je wensen vanuit het lager ego komen. Je wilt ze met je mind, maar ze zijn misschien helemaal niet bedoeld voor jou.

Stel je eens voor dat er diepere missies en verlangens in jou aanwezig zijn? En dat je dié zou ontdekken en manifesteren?

Tijdens deze online workshop leer je te manifesteren vanuit je hart, je wáre zielsverlangens. Het is prachtig wat jij in werking zet als je leeft vanuit je ziel. Ben je er klaar voor? Klik dan op de knop.

Direct toegang tot alle trainingen

voor 111 euro

(t.w.v. 1.796 euro)

Spiritueel leven met beide benen op de grond

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Spiritueel leven met beide benen op

de grond (Robert Bridgeman)

Je wilt graag leven in jouw flow. Zinvol en gelukkig zijn. Ertoe doen. Je geniet en de tegenslagen die er zijn kan je goed aan. Je hebt het lef om je eigen pad te volgen, omdat nu je écht weet wat jouw verlangens en passies zijn. En je weet ook hoe je dit gaat bereiken.

Door de training ‘Spiritueel leven met beide benen op de grond’ ontdek jij in 6 maanden tijd wie jij diep van binnen bent. Je leert je ware essentie kennen. En ernaar te leven!

Spiritueel leven is een bewust leven waarbij je gebruikmaakt van alles wat het universum jou te bieden heeft. Het is een prachtig leven. Jouw unieke leven. Het is een leven met beide benen op de grond.

Direct toegang tot alle trainingen

voor 111 euro

(t.w.v. 1.796 euro)

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Het Manifestatie pakket

voor 111 euro

Het Manifestatie pakket bestaat uit 4 online trainingen t.w.v. maar liefst 1796 euro. De trainingen blijven onbeperkt beschikbaar voor je in de online leeromgeving. Een investering in jezelf die zichzelf keer op keer terugbetaalt.

We raden je aan om de trainingen te volgen in de volgorde zoals hier beschreven:

1. Manifesteren vanuit je hart
Leer wat manifestatie is en hoe je zuiver manifesteert

2. Spiritueel leven
Leer lichter te leven met beide benen op de grond

3. Aan de slag met je triggers

Transformeer je triggers en heel je trauma

4. Transformatief Coachen online
Leer zelf transformeren met de Bridgeman methodiek

Direct toegang tot alle trainingen

voor 111 euro (t.w.v. 1.796 euro)

t/m maandag 1 april 2024