Brian van Leeuwen

Brian van Leeuwen

Over Brian

Ben jij klaar om los te laten wat je niet meer dient en te transformeren naar een krachtigere versie van jezelf?

Mijn naam is Brian van Leeuwen en ik sta klaar om samen met jou te ontdekken hoe ik je kan helpen om weer volop in het leven te staan!

Met mijn diepgaande levenservaring en een intense achtergrond in verslaving, weet ik hoe het is om echt diep te zitten. In die periode heb ik echt de donkerte leren kennen en die donkerte heb ik weten te transformeren. Ik weet hoe het is om in donkerte, zwaarte en trauma te zitten en ik weet hoe je er weer uit komt.

Door het volgen van verschillende trajecten, heel veel losse 1-op-1 sessies en verschillende opleidingen, begeleid ik jou nu terug naar je authentieke zelf.  Samen transformeren we stap voor stap wat je niet langer dient, waardoor het leven weer moeiteloos door je heen kan stromen en nieuwe kansen en mogelijkheden zich voor je openen.

Ik maak gebruik van verschillen transformatiemethoden, zoals transformatieprotocollen, intuïtieve vraagstelling, voorouderlijk werk en regressie- en reïncarnatietherapie om oude pijnen die je niet meer dienen te transformeren. Zo kom jij weer in het middelpunt van het leven te staan, waar het leven weer voor en door jou gaat werken.

Met liefde en een vleugje humor begeleid ik jou bij het onder ogen zien van alle aspecten van je leven. Hoe meer je loslaat van wie je niet bent, hoe meer je zult aantrekken wat authentiek bij je past.

Ik heb bij Bridgeman de Transformatief Coachen opleiding en de Mystery School van Altazar Rossiter afgerond. En daarnaast heb ik bij verschillende andere leraren ook trajecten en transformatieve opleidingen gevolgd.

Daarin is mijn focus in sessies altijd het volgende:

– We creëren bewustzijn op wat zich afspeelt in het onderbewuste.

– We verlichten het rugzakje van pijn en trauma.

– En daardoor wordt er ruimte gemaakt voor jouw authentieke wensen, passies en verlangens.

Als oprichter van de Hemel op Aarde Community en opleider van de Hemel op Aarde trajecten, herinner ik mensen eraan dat hun ware kracht binnen henzelf ligt. Ik help hen om deze kracht te bundelen, mensen samen te brengen en verbinding te creëren.

Je kunt meer lezen op: www.brianvanleeuwen.com of stuur gerust eens een mail naar info@brianvanleeuwen.com.

Ik begeleid je graag!

E info@brianvanleeuwen.com

T 06-30053407

I brianvanleeuwen.nl