Carola Jongerius

Carola Jongerius

Over Carola

Vanuit Mijn innerlijk kompas begeleid en leer ik sensitieve en intelligente vrouwen te leven vanuit eigenheid.

Uit eigen ervaring weet ik dat sensitieve en intelligente vrouwen anders zijn bedraad. Hierdoor hebben ze zich vaak aangepast aan hun omgeving. Voor deze vrouwen is het van belang om te ontdekken wat het voor hen betekent om sensitief, intelligent en vrouw te zijn. Om te gaan voelen wat goed voor hen voelt. Zodat ze zich helemaal senang voelen bij zichzelf en hun eigenheid en vanuit hun eigen innerlijk kompas kunnen leven.

Vanuit dit senang voelen gaan ze hun plek innemen in de wereld. Ze gaan niet alleen hun denkkracht, maar vooral ook hun voelkracht in zetten voor de maatschappij. Deze zachte voelkracht is nodig.

“People don’t need to be saved or rescued, people need knowledge of their own power and how to access it.”
Vanuit dit kader coach ik. Ik kan jou niet helpen. Ik kan je alleen begeleiden bij het ontdekken hoe je jezelf kan helpen.
Ik vertrouw op jou en geloof in jou. Alles wat je nodig hebt zit namelijk al in je. Je bent het alleen vergeten. Ik ga je leren weer bewust te worden van jouw zelf, om je eigenheid weer te her-inneren. Jouw ontwikkelingsproces verloopt precies zoals het de bedoeling is.

Om als sensitieve en intelligente vrouw je (meer) senang te voelen bij jezelf en je eigenheid is het belangrijk om vanuit alle lagen van jezelf te leven. Anders leef je maar vanuit een klein deel van je eigenheid, alleen vanuit je hoofd.  Dan mis je een essentieel deel: je gevoel.  In mijn wijze van coachen ligt de nadruk om weer te leren voelen, zowel je gevoel als je lichaam en weer naar de diepere laag in jezelf te gaan. Om de balans te vinden tussen gevoel en denken en tussen jezelf en de ander.

Mijn ‘mens zijn’ heel kort samengevat: Ik heb een intelligent en sensitief systeem, draag de vrouwelijk vorm, ben intuïtief coach, teacher en orakel.

Zachtheid is mijn kern. Zuiver, eenvoud en diepgang typeren mijn wijze van zien, leven en werken.

Specialisaties: Hoogsensitief, hoogbegaafd, intuïtief.

E Carola@mijninnerlijkkompas.nl

T 0644169644

I mijninnerlijkkompas.nl