Ingrid Zijlmans

Ingrid Zijlmans

Over Ingrid

Het is mijn missie om met name vrouwen en leiders van betekenisvolle organisaties te inspireren en faciliteren in het proces van bewustzijnsontwikkeling en traumaheling, zodat (levens)energie vrij kan stromen en onderdrukt potentieel tot bloei komt!

Ik geloof dat als jij gaat leven vanuit jouw authentieke zelf, dat je bruisend van de energie meer vrijheid, zingeving, geluk en verbinding zult ervaren, met jezelf én met de wereld om je heen. Ditzelfde geldt ook voor organisaties.

Als Vitaloog®, transformatief coach, traumadeskundige en trainer kijk ik met mijn scherpe oog voor energie naar mensen en organisaties. Vitaliteit betekent letterlijk levenskracht of levensenergie.

Levensenergie kent verschillende bronnen, fysiek (lichaam), emotioneel (hart), mentaal (hoofd) en spiritueel (ziel). Ze zijn allemaal met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. In welke bronnen stroomt het en in welke loopt het vast?

Ga gericht aan de slag, zodat je jezelf weer herinnert wie je diep van binnen bent.  Zo leer je ook wat er nodig is om de energie weer te laten stromen, koers te houden in je leven of je organisatie en niet meer verdwaald te raken.

Met verschillende programma’s, trajecten en trainingen, begeleid ik vooral vrouwen en leiders van betekenisvolle organisaties met het vrijmaken en tot volle bloei laten komen van hun authentieke potentieel.

Ik ben nieuwsgierig naar jou. De authentieke jou!
Anderen zijn er al genoeg.

Specialisatie: Transformatief Coach, Lichter Leven Coach (individueel in en groepen), BRTT® (Body Remembers Trauma Therapie en TRB® (Trauma Release & Breathwork), Vitaloog®, Bewust en vitaal Leiderschap.

E info@ingridzijlmans.nl

T 06-10551294

I ingridzijlmans.nl