Marieke van Kreij

Marieke van Kreij

Over Marieke

Ervaar je potentieel en verwezenlijk je doelen en verlangens. Het is mijn doel mensen op persoonlijk en professioneel vlak te begeleiden om vanuit bewustwording in hun kracht te gaan staan én het vertrouwen te ervaren om vanuit authenticiteit hun doelen en verlangens te realiseren. De innerlijke wereld van de mens heeft me altijd enorm gefascineerd. Ik vind het fantastisch om mensen te begeleiden naar meer bewustwording en zelfrealisatie. Het is telkens weer bijzonder om in die samenwerking de verbinding te voelen.

Persoonlijk heb ik door deze vorm van coaching diepgaande transformatie ervaren op een verbijsterend niveau. Het heeft me laten zien dat zo veel meer mogelijk is dan waar we in deze huidige maatschappij bewust van zijn. Wanneer ik samen met iemand een gesprek heb en zijn of haar volledig potentieel duidelijk wordt, maakt me dat ongelooflijk enthousiast om met diegene samen te werken.
Ieder individu is uniek en dat vereist maatwerk. Gelijkwaardigheid, verbinding en vertrouwen staan voor mij centraal tijdens onze samenwerking.

E info@mariekevankreij.com

T

I mariekevankreij.com