Nelleke van den Heuvel

Nelleke van den Heuvel

Over Nelleke

Voeding is al vanaf jonge leeftijd mijn passie. Ik vind het magisch hoe het lichaam voor je kan werken als je er bewust mee omgaat. Mijn naam is Nelleke en mijn visie is dat het lichaam voeden ruimer is dan alleen eten en drinken.

Het is belangrijk om je fysieke lichaam in goede conditie te krijgen maar net zo belangrijk is: hoe voed je jouw mentale lichaam, emotionele lichaam en spirituele lichaam? Hierin liggen de oplossingen om veranderingen duurzaam te transformeren en om zelfliefde, acceptatie en vertrouwen te ontwikkelen. Dat zijn belangrijke pijlers om jouw lichaam voor jou te laten werken. Je zal de magie van vertrouwen ervaren en voelen hoeveel rust dat je zal geven. Vertrouwen en rust zet jou weer in de stroom van je leven.

Mijn praktijk Go Flow is een veilige, warme plek waar je volledig jezelf mag zijn. Ik bied jou met mijn ervaring en mijn kennis de bedding om weer in jouw eigen kracht te staan, het vertrouwen in jezelf te krijgen, veiligheid te ervaren en de handvatten te ontvangen om dit te verduurzamen in jouw leven.

Voel jij dat je eraan toe bent om echt voor jezelf te kiezen en ben jij eraan toe om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel jouw lichaam optimaal te gaan voeden?

Ik nodig je graag uit in mijn praktijk Go Flow. Voel je vrij om een berichtje te sturen als je wil weten wat ik voor jou kan betekenen.

Specialisatie: Orthomoleculaire suppletie, Voedingsdeskundige, Transformatie Coach, Lichter Leven coach, EMB coach, Innerlijk kindwerk

E goflow.nu@gmail.com

T 06-30592767

I mycrd.is/go_flow_bynelleke