Raymond Kroes

Raymond Kroes

Raymond KroesOver Raymond

Hoe heerlijk zou het zijn als je een licht en vrij leven zou kunnen leiden, vrij van blokkades en belemmerende overtuigingen? Zijn wie je echt bent, authentiek, dichter bij jouw ware aard, zoals je bedoelt bent in dit leven. Hoe zou het zijn als je jouw innerlijk vuur weer voelt en je echt jouw passie kan gaan volgen?

We lopen allemaal krassen en deuken op in ons leven. Heel leerzaam, maar niet echt fijn, zeker niet als die krassen en deuken zichtbaar en voelbaar blijven. Hoe fijn is het dat ik je kan ondersteunen in het kijken naar die krassen en deuken? Blokkades wegnemen, jouw essentie weer zichtbaar maken, zodat je stappen kunt gaan zetten op jouw pad en in jouw ontwikkeling.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om een burn-out te hebben en in de overlevingsstand te staan. Deze levenservaringen heb ik omgezet in levenslessen en ik ben hierdoor als mens gegroeid. Met deze levenservaring en vanuit vertrouwen en integriteit werk ik nu als transformatief coach. Hierbij werk ik intuïtief en holistisch op alle lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mijn passie is om jou dichter bij jouw ware aard te brengen en je lichter te laten leven.

Specialisatie: Transformatief coach | Altazarmethode | regressie en reïncarnatie | Lichter Leven Programma

E info@raymondkroescoaching.com

T 06-20497098

I raymondkroescoaching.com