Rosali Koudstaal

Rosali Koudstaal

Over Rosali

De opleiding transformatie coach was voor mij als thuiskomen. Thuiskomen bij wie ik ben, bij mezelf. Thuiskomen bij wat ik eigenlijk diep van binnen al wist en wat mijn gaven waren. Sessies geven voelde zo vertrouwd alsof ik het altijd ooit gedaan had.

Mijn missie is om jou te begeleiden weer thuis te komen bij jezelf. Om erachter te komen wie jij diep van binnen echt bent. Om jou te begeleiden je volgende stap op jouw pad te kunnen maken, zodat jij kan gaan stralen.

Niet iedereen kan een ster zijn, maar iedereen kan wel stralen.

Als transformatie coach werk ik holistisch met verschillende technieken zoals, hypnose, regressie- en reïncarnatietherapie, EFT, innerlijk kind werk en protocollen volgens de Altazar Rossiter Method.

Door mijn achtergrond als kinderfysiotherapeut en kindercoach gebruik ik de technieken ook bij kinderen, tieners en jongeren. Zo mooi om hun te mogen begeleiden om bij zichzelf te komen en te blijven en hun in kracht te komen staan, zeker in deze hectische tijden.

Specialisaties: kinderfysiotherapie, kindercoaching, coaching hooggevoeligen en hoogbegaafden, transformatief coaching, lichter leven coaching, voorouderlijke heling volgens Maarten Oversier.

E info@justkits.nl

T 06-46133518

I justkits.nl