Masterclass manifesteren

Waarschijnlijk heb je het wel gemerkt: manifesteren is 'hot'. Veel coaches brengen je bij hoe de kracht van manifestatie werkt. Maar klopt dat wel echt?

Stel jezelf eens de vraag: wat wil je nu eigenlijk écht manifesteren? Waar wil je naartoe met je leven? Welke doelen heb je? Welke diepe verlangens leven er in jou?

Als jij probeert te manifesteren vanuit je ego (meer geld, dure auto, groot huis), dan zul je vaak teleurstelling ervaren. Er is namelijk niks mis met egoverlangens, maar ze kunnen in de weg staan van je zielsmissie. Wat je werkelijk te doen hebt in dit leven.

Manifesteren doe je vanuit je hart. Dán werkt het. Wil jij weten hoe? Sluit je dan aan bij de masterclass op 16-06-2022! Klik op de knop.

Nu slechts 29,95

Meld je nu aan: t.w.v. 77,00 nu voor slechts 29.95

Manifesteer vanuit je hart

Wat gaan we doen

Je gaat, samen met Robert en anderen, op zoek naar je verlangens. Je échte verlangens. De verlangens vanuit je ziel.

We stellen je nogmaals die ene vraag: waar komen je doelen en verlangens vandaan? Komen die vanuit je wil? Vanuit je kleine ik? Of komen die vanuit de diepte van je ziel?

Je hart is de poort naar je ziel en je ziel is de brug naar de Bron in jou, je IK BEN. Als je luistert naar de verlangens van je ziel, in plaats van die van je wil, dan wordt het leven een magisch avontuur. Je gaat dan tenslotte doen waar je voor geboren bent. En als je dat pad bewandelt, heb je je ziel en het hele Universum in je rug.

In deze teaching neemt Robert je mee naar het manifesteren van je zielsverlangens. Klik nu op de knop en start met het manifesteren van jouw ideale leven.

*Nu van 77,00 voor slechts 29,95

Meet Robert

Robert Bridgeman, traumaspecialist, spiritueel leraar, auteur en documentairemaker, heeft bij 35 spiritueel leraren, verspreid over de hele wereld, onderzoek gedaan naar technieken die leiden tot een authentiek, licht leven. De kennis die hij heeft opgedaan ligt nu voor jou voor het oprapen.

Robert heeft meer dan 4500 mensen geholpen om hun hardnekkige blokkades te doorbreken. Blokkades die in de weg staan van een authentiek, lichter leven. Duizenden mensen zijn begeleid in hun proces om angsten en onzekerheden voorgoed te transformeren. Naar licht en liefde. Naar kracht.

Robert gelooft in the good of all. Hoe meer mensen zich afstemmen op het oneindige veld van overvloed en liefde, hoe beter het gaat met de wereld. We zijn allemaal verbonden.

Wil jij ook je zielsmissie ontdekken en het leven waarvoor je bent geboren manifesteren? Aarzel dan niet en meld je nu aan! Leer waar je transformatie begint.

Ja, ik grijp de kans!

Manifesteer vanuit je hart en je ideale leven ontvouwt

DIT ZEGGEN ZIJ

Robert is inmiddels duizenden mensen voorgegaan in het doorbreken van hun blokkades. Zij gaan meer vanuit hun hart en zelfvertrouwen door het leven. Dit is wat zij zeggen:

"Angela: Er is veel meer rust. En ik heb veel oude stukken los kunnen laten! Echt een transformatie diep van binnen!!"

 

"Suzanne: Ik merk dat er allerlei subtiele dingen gebeuren; rust ,meer evenwicht."

 

"San: Mijn ervaring was veel herkenning en bevestiging. Heb mijn eigen energie gezien, dingen verwerkt, jee, er gebeurde zoveel"

 

"Rianne: Ik vind het zo jammer dat het alweer voorbij is. Het was echt fantastisch. Dichter bij mezelf komen."

 

 

Wil jij ook verder komen? In je zelfvertrouwen stappen? Meer doen wat bij je hart past? Klik dan op de knop!

BEN JE ER KLAAR VOOR? JOUW UNIEKE, VOLLE, AUTHENTIEKE LEVEN?

Grijp dan nu je kans met beide handen aan, hou hem beet en laat nooit meer los! Meld je vandaag nog aan.

Investering: Van 77,00 nu voor slechts 29,95
Waar: online
Wanneer:
16 juni, 20:30 - 22:30

Ja, ik ben erbij