De grote crisis

18 januari 2020

Deel 1. De grote crisis

In Australië brandt een bosgebied dat drie keer zo groot is als Nederland. Het is de volgende catastrofe, na de Amazone, Centraal Afrika en Siberië. Eeuwenoud bosgebied dat voor altijd verloren is gegaan.

Via het internet zijn de oorlogen tussen Amerika, China, Rusland, Iran en Europa al in volle gang. Van de afleiding die de bosbranden bieden maakt Amerika dankbaar gebruik, door het als afleiding te gebruiken om Iran aan te vallen. Een volgende oorlog komt eraan. En de impeachment speelt intussen ook nog mee.

Syrië, Irak en Afghanistan branden nog. Miljoenen mensen zijn op de vlucht en onderweg naar Europa. Noord Korea wordt het volgende slachtoffer. Daarna is de wereld volledig in handen van wat David Icke ‘de Elite’ noemt.

De mensheid wordt gevangengehouden in de 3e dimensie-matrix van afscheiding, macht en angst. Er is een enorme crisis nodig om tot dat besef te komen. Wij mogen ons bevrijden van de Archontische krachten die zich al 13.000 jaar voeden met ons lijden. Wat een uitzonderlijke tijd om in te leven!

De komende jaren gaat het erom spannen. De grote mondiale crisis op sociaal, economisch en spiritueel gebied die (uiteindelijk) zal leiden tot het collectief ontwaken naar de 5e dimensie van eenheid, wijsheid en liefde van de mensheid is in volle gang! Zoals hoogleraar Jan Rotmans zegt: “We leven niet in een tijdperk van verandering. We leven in een verandering van tijdperk”.

De 5e dimensie is er allang. Sinds we in 1900 uit de laatste Kali-periode zijn gekomen, is ze open voor ieder mens. Sinds 2012 is de ommekeer volledig. We staan op een tweesprong.

Elk mens heeft de keuze: in de 3e dimensie van angst blijven, of ontwaken in de 5e dimensie van liefde. Alleen zijn niet alle mensen zich daarvan bewust. Als lichtwerkers hebben we de taak om dat bewustzijn te faciliteren.

Deel 2: drie stappen voor lichtwerkers

Lichtwerkers, maak je klaar voor een heftige periode. Strijd niet tegen het duister, want strijd is 3e-dimensie energie. Dat maakt het duister alleen maar sterker. De trilling van het duister is laag. Door onze trilling te verhogen, ontstijgen we het duister. Het duister mag er daarom gewoon zijn. Omarm het duister. Zowel in jezelf als in de wereld.

Stuur liefde en licht de wereld in zoveel je kunt en blijf zelf weg bij angstgedachten, kwaadsprekerij en negativiteit. Als je mensen wilt helpen om in de 5e dimensie van liefde te ontwaken is het essentieel dat het grootste deel van jouw bewustzijn ook ontwaakt is. Als we allemaal ons lichtwerk doen is er zelfs nog een kans dat we het omslagpunt van de 3e naar de 5e dimensie zonder crisis kunnen bereiken.

We zijn niet alleen. Vanuit het hele Universum komen ontwaakte volken ons te hulp. Maar wij moeten het hier op aarde doen.

Daarom de 3 stappen van een lichtwerker:

  1. Jouw trilling

Blijf werken aan jezelf, jouw eigen transformatie en jouw ontwaken. Verhoog je trilling elke dag een beetje door meditatie en beoefening. En leef het nieuwe bewustzijn voor, met beide benen op de grond.

  1. De trilling van de mensen om je heen

Blijf anderen inspireren om te ontwaken. Verspreid bewustzijn waar je kunt. Schrijf erover, post erover, maak video’s en films. Spreek erover. Deel, deel, deel. Help anderen om hun trilling te verhogen.

Verbind je met andere lichtwerkers wereldwijd en maak het netwerk sterk en groot.

  1. De trilling van de mensheid

Blijf als spiritueel activist je liefde in de matrix pompen! Richt je licht op het duister. Maak anderen bewust van waar het duister tiert -in oorlogen, natuurvernietiging, bio-industrie, onderdrukking en machtsmisbruik- zodat de collectieve trilling stijgt.

(En vergeet niet te genieten van dit prachtige leven in deze buitengewone tijd op aarde. Uiteindelijk is alles één en zijn licht en donker een illusie).

The time is now. We are all in this together.

For the good of all, to support all life.

Now, and for the next 7 generations.

Samen staan we sterk.

Robert Bruggeman

 

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *