De Shift

1 juli 2020

De mensheid bevindt zich in een verandering van tijdperk. Een overgangsmoment dat zich eens in de 26.000 jaar afspeelt. Tradities en culturen van over de hele wereld kondigen deze tijd al duizenden jaren aan: De Hindoeïstische Yugas in India, de authentieke Kabbalisten in Israël, de Westerse astrologie, de Maya’s, de Tolteken in Zuid Amerika, de Hopi stam in Arizona en talloze anderen.

Er zijn verschillende manieren om de overgang te duiden:

  • Van 3D naar 5D;
  • Van Vissentijdperk naar Aquariustijdperk;
  • Van Kali naar Dwapara (en Satya) (Yugas);
  • Van het ‘nemen en ego’ tijdperk naar het ‘geven en verbindings’ tijdperk (Kabbalah);
  • Van dualismetijdperk naar Kristaltijdperk (Christina von Dreien).

Allemaal komen ze op hetzelfde neer: We bewegen als mensheid in deze tijd van een dominant, mannelijk collectief bewustzijn van angst, onwetendheid, onderdrukking, afgescheidenheid, macht, dualiteit en controle, Naar een nieuw, collectief hartsbewustzijn, van liefde, wijsheid, compassie en eenheid.

De nieuwe tijd heeft vele namen: 5D, het Christusbewustzijn, Aquarius, Geventijdperk, Kristaltijdperk, Satya en meer.

Moeder Aarde maakt zelf deze transitie en wij mensen mogen met haar mee. Sinds 2012 is het nieuwe tijdperk er voor iedereen. Dat weten alleen nog niet alle mensen. En daarom is er nog best veel lijden op Aarde. En daarom is onderdrukking nog mogelijk.

Stap in het nieuwe tijdperk. Je hoeft je er alleen maar mee te verbinden. Je duister transformeren en jezelf bevrijden. Let wel op: maak er geen spiritual bypass van, of een vlucht. Zonder modder geen lotus. De weg naar het nieuwe tijdperk gaat dwars door je demonen, dwars door je pijn, dwars door je duistere stukken.

Die mag je aangaan en transformeren, transmuteren. Zodat je jouw trilling opschoont voor het nieuwe tijdperk en je karmische lessen leert. Hoe meer mensen dat doen, des te sneller we een tipping point bereiken waarin de gehele mensheid meegaat in het nieuwe bewustzijn.

Dan ontstaat De Nieuwe Aarde, de Terra Nova.

  • Van angst naar liefde;
  • Van onwetendheid naar wijsheid;
  • Van nemen naar geven;
  • Van afgescheidenheid naar eenheid.

Ga je mee?

Wat een prachtige tijd om te leven!

One Love,

X Robert

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *