De Yogaspiegel:

Online transformatieve yogacursus

De yogamat is dé spiegel van jouw dagelijks leven. Alles wat zich aandient op de mat -weerstanden en blokkades, maar ook souplesse- op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied, brengt jou informatie. En hoe mooi is het, als jij in zo een kleine space, in staat bent stukken te herkennen én transformeren?

 

Als jij de blokkades die zich tijdens de yoga aandienen transformeert op de mat, dan ervaar je deze verandering ook in het dagelijks leven. Je voelt je lichter, ervaart meer veiligheid en je merkt dat je krachtiger in het leven staat.

Wil jij een krachtige, fysieke ingang tot transformatie?

Klik op de knop en lees snel verder.

Ik wil meer weten

We don't use our body to get into a pose.
We use a pose to get into our body.

De nieuwe cursus van Monique


Herken jij het gevoel van niet verder kunnen? Vastzitten en steeds weer tegen dezelfde obstakels aanlopen? Herken jij de weerstand van iets niet te kunnen, of de frustratie dat dingen niet lukken zoals jij ze graag zou willen? Dan is dit je kans om jouw blokkades te gaan voelen en herkennen om ze vervolgens te transformeren.

 

Door meer in contact te zijn met jouw lichaam, herken je de patronen van jouw denken, emoties en spirituele zijn. Deze zijn onlosmakelijk verbonden. Ben je met allen in contact? Dan ga je meer leven vanuit jouw inner line. Dit alles draagt bij aan de relatie met jezelf en vergroot jouw zelfliefde.

 

In acht modules op verschillende levensgebieden zoek je op de mat jouw weerstanden en flexibiliteit op. Ben je klaar voor een ongekende transformatie? Klik op de knop.

De 8 levensgebieden

De modules zijn opgebouwd in acht verschillende levensthema’s. Je bereikt het beste resultaat wanneer je deze alle acht in de juiste volgorde ondergaat. Voel fysiek waar je weerstanden liggen. Loop je vervolgens over een tijdje tegen een weerstand op één van deze thema’s aan, bijvoorbeeld veiligheid of vertrouwen? Pak dan deze specifieke les eens terug en voel wat deze situatie jou te vertellen heeft. Je lijf is de fysieke ingang voor de mentale, emotionele en spirituele doorbraak.

De acht levensgebieden waarmee jij aan de slag gaat zijn:

  • Veiligheid;
  • Kwetsbaarheid;
  • Zelfliefde;
  • Vertrouwen;
  • Loslaten;
  • Energie in het lichaam;
  • Ontspannen;
  • Ontladen (voor het slapen gaan).

Wil jij graag met deze thema's aan de slag?

Ja, dat wil ik

Uitleg acht levensthema's

Veiligheid

Veiligheid zoek je vaak buiten jezelf, bijvoorbeeld bij een partner, of met financiële middelen. Deze vorm van veiligheid zoek je vooral met je gedachten. Door in je lichaam te zakken, voel je de kracht in jezelf en haal je dus ook hier de veiligheid vandaan. Aarden is hiervoor een belangrijke tool. 

Kwetsbaarheid

Je kwetsbaar opstellen is een van de moeilijkste dingen die je kunt doen. Voor echte kwetsbaarheid heb je het nodig je lijf te openen. Dit bereik je door bijvoorbeeld achterover te buigen. Voel je in deze poses weerstand? Vraag je dan eens af: hoe is het voor mij om me kwetsbaar op te stellen of mijn emoties er te laten zijn?

Zelfliefde

Hoe vaak kijk jij per dag in de spiegel? De meeste mensen -vrouwen doorgaans wat meer dan mannen- spenderen volgens onderzoek een uur per dag met spiegelkijken. Ruim driekwart van die tijd denken zij negatief over hun uiterlijk. In het 8-voudigpad van de yogafilosofie staat het gebod op geweld-loosheid. Daarmee wordt ook bedoeld: wees liefdevol naar jezelf. Leer op de mat jouw pad naar zelfliefde bewandelen.

Vertrouwen

Vertrouwen krijg je door regelmatig uit je comfortzone te treden. Hoe vaker je dat doet, hoe meer je ziet waar jij toe in staat bent. In deze les werk jij aan kracht en stevigheid in je lichaam, waardoor jij je letterlijk sterker voelt en meer vertrouwen ervaart. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel.

Ja, ik wil meer vertrouwen

Loslaten

Loslaten kan ontzettend moeilijk zijn op bepaalde gebieden. Het lukt pas wanneer er een basis van veiligheid, kwetsbaarheid, zelfliefde en vertrouwen is. Mentaal loslaten doe je door bijvoorbeeld te schrijven en praten, maar fysiek leren ontspannen versterkt dit proces enorm. Tijdens deze module leer jij de fysieke ingang tot loslaten en uiteindelijke transformatie van belemmeringen.

Energie in het lichaam

Door de energie in je lichaam te laten vloeien, gaat je bloed sneller stromen en worden organen en spieren beter doorbloed. Je gaat zweten, wat ervoor zorgt dat je lichaam zich reinigt. En dit allemaal zorgt ervoor dat je gaat voelen dat dat je weer makkelijker loslaat. Jouw zelfvertrouwen neemt hierdoor toe.

Ontspannen

Als je gespannen bent, schiet je in kramp (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel). Hierdoor stopt je energiestroom. Ontspannen zit dichtbij loslaten en deze module helpt je om de fysieke ingang te vinden voor al deze gebieden. Deze module helpt je ook bij een succesvolle integratie van de overige modules. Wanneer jij gaat ontspannen, is er tijd en rust nodig. Geen haast. Geen stress. Neem de tijd, ook na deze les.

Ontladen (voor het slapen)

Aan het einde van de dag is er niks fijners dan ‘op te ruimen’, zodat je een frisse nachtrust tegemoet gaat. Yoga is een ideale tool om je hoofd te legen, je spieren te ontspannen en je lichaam te ontladen. Parkeer je to do lijst voor morgen en gun jezelf de tijd van zachtheid en van even niks.

Over Monique

Monique van Leeuwen is co-founder en teacher bij de Bridgeman Academy. Samen met Robert heeft zij zich gevestigd in Vietnam en zich daar in diverse, traditionele Oosterse bewustzijnsverruimingstechnieken verdiept. Yoga wordt ook wel ‘de fysieke vorm van meditatie’ genoemd en was Monique’s eerste ingang in spiritualiteit.

Inmiddels heeft Monique een indrukwekkende zielenreis afgelegd. Samen met Robert startte ze Terra Nova, het spirituele retraitecentrum in Zuid-Frankrijk. Vanuit daar begeleidt ze onder andere transormatieretraites en is ze teacher tijdens de opleiding tot Transformatief Coach. Ze heeft op deze manier al honderden mensen begeleid in hun transformatieproces, onder andere met yoga-technieken en EFT, waarin zij ook gediplomeerd is.

Monique deelt graag haar kennis en ervaring met anderen, op weg naar hun Lichter Leven. Juist de combinatie van het fysieke en mentale met het emotionele en spirituele, maakt haar werkwijze zo uniek.

De details

Doorbreek jouw blokkades: start op de mat!
Deze unieke online yogacursus gaat verder dan de poses: het biedt je een uniek inzicht in jouw weerstanden en flexibiliteit en dringt diep door in je mentale, emotionele en spirituele lichaam. Ben jij klaar voor deze transformerende ervaring?

Waar: Online
Wanneer: In jouw eigen tijd
Investering: Nu t.w.v. 77,- voor maar 33,-

Klik op de knop