Live Demo:
Total Release
Laat je problemen vrij via de weg van de minste weerstand!

Ken je dat gevoel? Je zit vast met een probleem en het lijkt maar niet uit je hoofd te verdwijnen. Je blijft malen en malen, maar je vindt gewoon geen oplossing. Het probleem lijkt steeds groter te worden. Wat als je jezelf helemaal bevrijdt van al je problemen en obstakels en daardoor je volledige potentieel bereikt? Met Total Release is dit mogelijk!

Online Demo

Mis deze unieke kans niet om Yvonne Toeset live in actie te zien! Tijdens deze online demo doet Yvonne een live sessie bij Sufia waarbij ze de Total Release Methode toepast. Je ontdekt niet alleen de kracht van Total Release, maar je leert ook hoe je deze methode zelf toepast om volledige vrijheid en authenticiteit in je leven te bereiken.

Yvonne heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen naar een leven zonder belemmerende overtuigingen en angsten. Haar methode is gebaseerd op diepgaande kennis en inzichten uit de kwantumfysica, neurowetenschappen en spiritualiteit. Door deze unieke combinatie biedt Total Release een krachtige methode om emotionele blokkades op te lossen en een leven te leiden dat in lijn is met jouw diepste wensen en verlangens.

Tijdens deze online demo laat Yvonne stap voor stap zien hoe je de Total Release Methode toepast en deelt ze haar inzichten en ervaringen met jou.

Mis deze kans niet en meld je nu aan voor deze inspirerende en motiverende sessie!


Klik dan op de onderstaande knop en meld je GRATIS aan.

Ja, ik meld me aan

Don't let yesterday's problems overshadow tomorrow's dreams.

Wat is Total Release

Total Release is een krachtige ervaring die mensen vaak een diep gevoel van vrede, innerlijke rust en intense liefde geeft. Het helpt je om te ontdekken wie je echt bent, zonder de beperkingen van je ego, percepties en projecties.

Stel je eens voor dat je een probleem hebt en in staat bent om de gekoppelde emoties, projecties en waardeoordelen te herkennen en los te laten. Op dat moment verliest het probleem zijn greep op jou en voel je je bevrijd en gelukkig.

Met Total Release, een techniek die nog nooit eerder in Nederland is vertoond, verwijder je op een eenvoudige manier diepgewortelde blokkades en sabotagesystemen. Het stelt je in staat om op de hoogste frequentie met jezelf te werken en los te komen van belemmerende ego-systemen en saboterende mechanismen. Zo zet je jouw problemen om in vrijheid, licht en liefde.

Mis deze unieke kans niet om jezelf te bevrijden van blokkades en sabotagesystemen. Schrijf je nu in en ontdek hoe Total Release jou helpt om te leven vanuit volledige vrijheid en authenticiteit.

Klik op de knop en schrijf je GRATIS in!

Over Yvonne Toeset

Yvonne Toeset is dé Nederlandse expert op gebied van EFT en de enige persoon in Nederland die bevoegd is om mensen te trainen in Total Release. Getraind door Ann Ross, founder van Quantum Release, werd zij aangemoedigd om de kennis en kunde verder te verspreiden. Na wereldwijd workshops te hebben gefaciliteerd, is Yvonne er nu klaar voor om anderen te trainen in de kunst van het loslaten. Haar eigen, unieke methode heeft ze hierbij Total Release gedoopt.

 

Met haar organisatie, EQlibre, heeft Yvonne duizenden mensen gefaciliteerd tijdens hun transformatieproces, zowel met technieken uit de EFT en Total Release, als ook met andere beproefde, wetenschappelijke en spirituele methoden. Ze werkt nauw samen met EFT-masters wereldwijd.

 

“Vooral de raakvlakken tussen spiritualiteit en de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen boeien mij en pas ik toe in mijn werk.

In mijn praktijk werk ik onder andere met mensen die worstelen met (jeugd)trauma, PTSS en CPTSS, seksueel misbruik, angstklachten en depressie.”

Wil jij alles weten over deze unieke techniek?
Klik op de knop en meld je aan.

Gratis Live Demo Total Release

Laat je problemen vrij via de weg van de minste weerstand!

Wat: Live Demo Total Release

Wanneer: Wanneer je wilt

Waar: Online

Investering: Gratis


Meld je GRATIS aan. Klik op de knop!

Ja, ik meld me aan