Breakthrough Event | Uitverkocht

Doorbreek en Transformeer jouw blokkade
Breakthrough Event 20 oktober 2019

Heb jij last van beperkende patronen? Trap je steeds weer in dezelfde valkuil? Of heb jij een diepgewortelde angst? Doorbreek je blokkade! Gooi deze valkuil overboord, doorbreek je patronen en ga je angsten aan. Klinkt dat goed?

Tijdens deze 1-daagse transformatieretraite – die de Bridgeman organisatie in 2019 wegens succes wederom organiseert – werk jij aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat is de weg naar innerlijke vrijheid.

• Overwin je angsten
• Verwerk je trauma’s
• Je maakt je eigen innerlijke rust
• Leer beter om te gaan met je stress.
Wil jij een doorbraak waar je een leven lang wat aan hebt?

Met andere woorden: wil je persoonlijk en effectief zelfmanagement? Echt houden van jezelf? Kortom: persoonlijk leiderschap? Wil je meer?

Vind het antwoord in jezelf. Het event op zondag 20 oktober 2019 is uitverkocht. Wil je op de wachtlijst? Mail naar info@bridgeman.nl.

Doorbreek je blokkade!

Robert Bridgeman zet jouw transformatieproces in gang door middel van onder andere meditatie, ontspanningsoefeningen, verschillende interventietechnieken en meer. Je transformeert het door jou gekozen onderwerp op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, waardoor je écht verder komt.

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te nemen in jouw persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap?

Klaar voor een breakthrough in jouw transformatieproces?

Meer informatie

Datum: zondag 20 oktober 2019
Locatie: Taets Art & Event Park in Amsterdam/Zaanstad
Tijden: 09.30 uur tot ongeveer 17.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur.)
Inclusief geheel verzorgde catering met een heerlijke, vegetarische lunch en gezonde breaks.

Het event op zondag 20 oktober 2019 is uitverkocht. Wil je op de wachtlijst? Mail naar info@bridgeman.nl.

Tickets | Uitverkocht

Een ticket voor deze geheel verzorgde dag kost €149,00 incl. BTW, lunch, snacks en uitgebreid dagprogramma.

Het event op zondag 20 oktober 2019 is uitverkocht. Wil je op de wachtlijst? Mail naar info@bridgeman.nl.

Over het Breakthrough Event

Check onze Facebookpagina voor meer nieuws.

Wie is Robert?

Robert Bridgeman is een integere Lichtwerker en Spiritueel leraar. Met zijn open, toegankelijke, levensluchtige en down-to-earth karakter en persoonlijkheid leeft hij wat hij ‘teached’.

Vanuit het retraitecentrum Terra Nova in Zuid Frankrijk – waar hij woont met zijn vrouw Monique en hun drie zoons – geeft hij het liefdesbewustzijn (Christus bewustzijn) handen en voeten door het zelf voor te leven.

Robert is een avontuurlijke bewustzijnsonderzoeker. Allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven doorgrondt hij (waar mogelijk bij de bron) en integreert hij vervolgens in zichzelf en in de Bridgeman Zelfrealisatie Methode.

Robert staat – na 10 jaar wereldwijd onderzoek en scholing – in verbinding met talloze spiritueel leraren, centra en (hersen)wetenschappers over de hele wereld die zich bezig houden met het nieuwe bewustzijn van liefde, wijsheid en compassie.

Meer over Robert>>

Deel dit!