EFT Bridgeman

Emotional Freedom Techniques (EFT)

Ieder mens, hoe succesvol en sterk ook, heeft bepaalde blokkades, vervelende herinneringen en angsten in zijn of haar systeem. Zou het niet geweldig zijn als je zelf aan de slag kunt gaan om dat wat je dwars zit uit jezelf te halen? Onzekerheden, een jeugdtrauma, hoogtevrees, vliegangst, noem maar op? Het goede nieuws is dat dat kan en dat het helemaal niet zo moeilijk is. 25 jaar geleden werd er in Amerika een methode ontwikkeld die op eenvoudige wijze en zonder al teveel poespas helpt blokkades te verwijderen. Deze methode heet Emotional Freedom Techniques (EFT). EFT is een van de krachtigste zelf toepasbare traumagenezingstechnieken ter wereld. Het werd door het Amerikaanse congres goedgekeurd als techniek om de vele oorlogsveteranen die het land kent van hun trauma’s af te helpen. En als het bij oorlogsveteranen werkt met hun zware trauma’s en -PTSS, dan werkt het bij jou waarschijnlijk ook.

Ik heb me jaren geleden specialiseerde in EFT en werkte ermee met oorlogsveteranen en slachtoffers van diverse pluimage. Ik was zodanig onder de indruk van EFT dat ik besloot het in mijn Lichter leven programma op te nemen om er vervolgens particulieren en mensen uit organisaties mee te helpen. Want ieder mens zit wel met iets. Niemand is vrij van angst, vrij van negativiteit, vrij van boosheid en verdriet. Robert ontwikkelde in de loop der jaren zijn eigen versie van EFT die nog effectiever en diepgaander is dan het origineel.

In deze video’s leer ik je de basis van EFT volgens de Bridgeman Methode. Ik leg het eenvoudig en begrijpelijk uit zodat je er meteen mee aan de slag kunt. In de bijgeleverde PDF vind je de stappen ook uitgeschreven. Ik werk met angst voor honden als voorbeeld, maar dit kun je natuurlijk met elke angst, blokkade, emotie of beperking doen. Zelfs fysieke beperkingen kunnen met EFT worden aangegaan.

Heel veel succes met de eerste video. Kijk hem eerst helemaal af en ga dan aan de slag met de PDF en de tweede video om EFT zelf onder de knie te krijgen.

Je hebt de eerste video bekeken en als het goed is je eerste stappen in de EFT gezet. In deze video leert Robert je EFT te verdiepen en de wortels van hetgeen je wegtapt ook op te ruimen. Nu wordt EFT een ongekend krachtig instrument in jouw zelfmanagement toolkit.

Deel dit!