Engie – Brainhack

Wil je meer focus in je werk? Wil je de informatiestroom in je leven beter leren managen? Op commando kunnen ontspannen en rust in je hoofd? Wil je beter in staat zijn om met tegenslagen, veranderingen en turbulente periodes om te gaan?

 ….dan is BrainHack jouw training!

Het is een 6-weekse training waarin jij onder andere kennis gaat maken met de werking van je brein en technieken om het brein te optimaliseren.

Wetenschappelijke onderbouwing: De onderbouwing voor BrainHack komt van toonaangevende universiteiten als Stanford, Harvard en Oxford. Praktijkoefeningen die direct inzicht geven van het effect van de werking van onze hersenen.”

Over Brainhack

BrainHack heeft zijn oorsprong in de onderzoeken en ontwikkeling van Robert Bridgeman en is geïnspireerd door het Google programma Search Inside Yourself.

De training werd met succes toegepast binnen organisaties als SAP, KLM en RTL.

BrainHack maakt gebruik van eeuwenoude technieken als aandachtstraining, meditatie en ademhalingstechnieken om jouw hersenen duurzaam te optimaliseren. Wetenschappelijk onderbouwd, afgestemd op het moderne bedrijfsleven en eenvoudig toe te passen.

De meeste mensen weten vrij weinig van hun brein. Raar eigenlijk, want de hersenen zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de kwaliteit van werk en leven. In deze training gaan we actief aan de slag met breinoptimalisatie.

Intro Workshop

Op 29 mei organiseert Engie in Bunnik een introductieworkshop ter kennismaking. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen.

Datum: 29 mei 2018
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: Bunnik (Kosterijland)

INSCHRIJVEN VOOR DE INTROWORKSHOP

Naam trainer: Robert Bridgeman

Wat levert het jou op?

Na deelname aan dit programma zal je beter in staat zijn om:

  • Je hersenen te begrijpen en kennen
  • Beter omgaan met stress, weerstand en onrust;
  • Creativiteit te ontplooien;
  • Toename van het zelfbewustzijn, zelfmanagement en zelfvertrouwen;
  • Concentratie training, meer aandacht voor werk, vergaderingen en collega’s;
  • Communicatie training, spreken en luisteren met aandacht en feedback geven;
  • Door efficiëntere focus intenser werken en leven, meer genieten van het werk;
  • Het vinden van interne rust;
  • Beter omgaan met belemmerende gedachten en emoties;
  • Veerkracht, flexibiliteit en weerbaarheid nemen toe.

Dit programma is een effectieve en wetenschappelijk onderbouwde manier om hersenen te trainen en zodoende meer rust, efficiëntie en leiderschap te ontwikkelen.

Deelnemers aan BrainHack gaven de training een 8,6!

Previous Next

Over de trainer

Robert Bridgeman is in essentie een inspirator en ‘boodschapper’. Een leraar met een missie. Door persoonlijke gebeurtenissen besloot hij zijn leven aan zijn passie te wijden: bewustwording faciliteren bij anderen. Hij heeft zelf een flinke reis afgelegd om te kunnen leven vanuit passie en overgave. Dit is zowel een intense innerlijke reis als een fysieke reis over de wereld geweest.

Robert is verbonden aan het toonaangevende Search Inside Yourself Leadership Institute in San Francisco (Mindfulness voor het bedrijfsleven) dat voortkomt uit een samenwerking tussen Google en Stanford University.

Robert schreef vier boeken en twee e-boeken over bewustwording en publiceert in juni 2018 zijn vijfde boek: De essentie van transformatief coachen.

Robert en  zijn team leiden o.a. transformatiecoaches op in de Bridgeman Methode via de Bridgeman Academy.

Robert Bridgeman