Feeling Great Retreats

6 januari 2014

Robert & MoniqueFeeling Great Retreats

In november 2013 gaven Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen op aanvraag van Bernadetta Maas. De resultaten mochten er zijn:

 

Claudia zegt: Wat er in die 2.5 dag is gebeurt is bijna niet te omschrijven. Zowel de organisatie, locatie, catering, de groepssfeer en dan Robert en Monique. Wauw, wat zijn ze goed. Ik heb een inzicht in mezelf gekregen, mijn liefde voor mezelf teruggevonden. Gehuild, gelachen, genoten. In 1 woord geweldig!

Jack zegt: Wat een geweldige ervaring weer! De lessen van Robert en Monique hebben me nieuwe inzichten gegeven. De fantastische groepsenergie die er weer was geeft me hoop dat het nog wel eens goed komt met de mensheid. De gezellige avonden waren ook top.

Dolores zegt: Het was weer beter dan de keer ervoor! Wat was t weer mooi en liefdevol. Robert en Monique en jij hebben iets prachtigs neergezet: ik voelde me compleet vrij om mezelf bloot te geven en heeft me nog dichter bij mezelf gebracht.

Vanwege dit succes hebben we besloten dit jaar twee retreats in Winterswijk te geven. Het weekend van vrijdagavond 14 t/m zondagavond 16 november zit vol. De tweede retreat van dinsdagavond 18 tot vrijdagochtend 21 november heeft nog plaats.

Wat kun je verwachten?

Robert en Monique nemen je mee op reis in jezelf. Je ervaart hoe het is om volledig ontspannen te zijn. Om nergens aan te denken en voor een moment in vrij te zijn. Je komt steeds dichter bij jezelf. Daardoor ontdek je de blokkades die je tegenhouden om helemaal jij te zijn. In intensieve groepssessies werken we aan het loslaten van die blokkades. Niet ingewikkeld, niet pijnlijk en niet met veel gepraat, maar met doen, muziek, meditatie en ademhaling.

Robert en Monique brengen je naar extatische momenten waarin je een hoog bewustzijn ervaart. Je leert jezelf op verschillende niveaus kennen, wat je zelfvertrouwen en balans oplevert. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid en is er een uitstekende catering. De avonden zijn feestelijk, met een hapje en een drankje.

Je zult merken dat de retreat je kracht geeft en dat je opgeladen, ontspannen en doelgericht naar buiten komt.

Voor direct inschrijven: Klik op deze link

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *