GRATIS MASTERCLASS: Adem Je Vrij

Stabiel en geankerd leven. Blokkades doorbreken en vrijheid ervaren. Jezelf helen.

Stel je voor dat jij de sleutel in handen hebt? En dat die sleutel zich bevindt in je ademhaling?

Je kunt er over lezen. Je kunt er over horen. Maar er is een betere oplossing: ervaar het zelf.

 

Adem is letterlijk je levenskracht. Je kunt enkele dagen zonder drinken en zelfs weken zonder eten, maar nog geen vijf minuten zonder adem. Waarom besteed je er dan zo weinig aandacht aan?

Geef je nu op voor de gratis masterclass van Marleen van den Hout en merk hoe jij jezelf stabieler, vrijer en gezonder ademt.

Nu GRATIS masterclass! Klik op de knop.

2 juni 2022, 20:00 / 21:30

Ja, dit ga ik doen!

*Meld je ook aan als je er niet bij kunt zijn: we zenden een replay na!

Waarom je ademhaling?

Jouw ademhaling is een enorm krachtige tool naar diepgaande transformatie. En jij snapt dat zelf beter dan je denkt! Sta eens stil bij het volgende:

  • Wat gebeurt er als je snel en hoog ademt? Je gaat hyperventileren. Je lijf verkrampt en je raakt in uitvergrote staat van stress.
  • Wat gebeurt er als je ademhaling oppervlakkig is? Je bloed krijgt te weinig zuurstof en alles in je lichaam functioneert minder goed. Je ervaart pijn en vermoeidheid. Zuurstof geeft je letterlijk jouw leven.
  • Heb jij je ademhaling wel eens vertraagd en omlaag gebracht? Wat gebeurde er toen? Juist: je lijft en geest raakten meer ontspannen.

Je snapt het: ademhaling heeft directe gevolgen voor jouw lijf en gemoedstoestand. De bovenstaande voorbeelden zijn slechts heel oppervlakkig. Wat nu als jij écht bewust wordt van je ademhaling? Weet hoe je deze inzet als tool? Dan keert de rust volledig terug in je leven. Je wordt gezonder. Je slaapt beter. Je geneest.

Kennis over adem is kennis over leven. Meld je aan voor de gratis masterclass en ervaar het nu zelf. Klik op de knop.

Ja, ik ben erbij!

Ontmoet Marleen

Ontmoet drs. Marleen van den Hout, oprichter van Adem Academie Nederland en grondlegger van de methode Beter ademen®.

Heb je eerder met Marleen gewerkt dan weet je dat zij met haar eigen, originele technieken direct naar de essentie gaat.

Haar werkstijl is licht en gracieus. Marleen ontwikkelde de methode Beter ademen® als een volledige transformatie- en helingsmethode. Het is een snelweg naar innerlijke rust en zelfrealisatie. Zij is ervaringsdeskundige en weet het werk te koppelen met je dagelijkse leven.

Na 25 jaar in het vak heeft Marleen niet alleen duizenden mensen getraind in de methode Beter ademen®, maar ook begeleid in een waarachtig transformatieproces.

Inmiddels heeft Marleen ruim 100 mensen opgeleid tot Beter ademen® trainers en/of transformatiecoaches en dat getal blijft groeien.

"Ik werk altijd vanuit mijn diepe intuïtie en een rugzak vol met 25 jaar vakmanschap en ervaring."

DIT ZEGGEN ZIJ

Helena
"Sinds ik aan de gang ging met Beter ademen weet ik wat liefde is, weet ik wat verbinding is. Weet ik wat mijn volgende stap is."

Mark
"Dit zou iedereen elk jaar moeten doen om jezelf op te schonen en je te herinneren aan hoe het echt werkt in het leven" (over een van Marleens' retraites).

Gert Jan
"Je krijgt het bij Marleen niet voor niets. Ze daagt je op een leuke manier uit dingen te doen die je in de eerste instantie niet denkt te kunnen of lastig vindt. Toch heb ik mezelf daardoor overwonnen en is mijn onrust verdwenen. Ik voelde ineens wie ik ben en durf gewoon te doen wat ik wil en twijfel niet meer zo of ik het wel goed doe."

Praktische informatie

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan en ervaar de enorme impact die je ademhaling heeft op jouw leven. Klik op de knop!

Investering: GRATIS
Waar: Online
Wanneer: 2 juni 2022

Tijd: 20:00 - 21:30

Je ontvangt een replay van de gratis masterclass zodat je die te allen tijde opnieuw kan volgen. Meld je dus ook aan als je die avond niet kunt. Hit the button.

Ja, ik doe mee!