Leer vrijen met het leven door te verbinden met jouw innerlijke energie van het archetype de minnaar. Na deze workshops ben jij in staat  jouw innerlijke de patronen en de schaduwkanten van dit archetype te duiden zodat jij meer vreugde diepgang en vrijheid ervaart in jezelf, in het leven en vooral ook in jouw seksualiteit. 

In de ontmoeting met Rianne word jij je bewust van wat niet authentiek en inconsistent is. Rianne ziet, hoort en voelt wat er in je systeem gebeurt en brengt jou in verbinding met jouw eigen kracht, levensvreugde en essentie. Zij reikt in al haar puurheid en zonder oordeel een liefdevolle hand uit om alles, licht en donker, er te laten zijn. Zonder schaamte en opsmuk. Als geen ander weet zij wat het betekent om ‘je kracht weg te geven’. In het bijzijn van Rianne is ‘in proces zijn en gaan’ de natuurlijkste zaak van de wereld. Zij is een krachtige vrouw met veel levenservaring die je goed begeleid in jouw innerlijke proces. Gericht op het balanceren van de universele menselijke schaduwkanten als angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gerechtigheid. Van emotionele afhankelijkheid naar verbinding vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Wil je meer weten over Rianne? Kijk dan vooral even op deze pagina.

MASTER | the art of sacred sexuality

Leer vrijen met het leven door te verbinden met jouw innerlijke energie van het archetype de minnaar. Na deze workshops ben jij in staat  jouw innerlijke de patronen en de schaduwkanten van dit archetype te duiden zodat jij meer vreugde diepgang en vrijheid ervaart in jezelf, in het leven en vooral ook in jouw seksualiteit.

Het archetype de minnaar is namelijk verbonden aan het sacraal chakra. Deze innerlijke krachtbron is niet alleen de fundering van jouw innerlijke seksuele heiligheid maar geeft ook bedding aan evenwichtige levensvreugde.  

De volledig ontwikkelde versie van de minnaar geniet namelijk van de diepgang in het leven, dit geeft het leven zin. Dit archetype draait om vrijheid. Volledig vrij in voelen en oprecht kunnen genieten van alle vormen van zintuiglijke ervaringen. Dit werkt dooin alle expressie van creativiteit, het gevoelsleven en de seksualiteit. 

Echter, er zijn 2 collectieve schaduwkanten verbonden aan het archetype de minnaar. In meer of mindere mate balanceert ieder mens tussen deze uiterste schaduwkanten die de symbolische benaming hebben van de verslaafde minnaar en de impotente minnaar Tijdens deze workshop herclaim jij je potentieel in innerlijk evenwicht hierin en expressie. 

Verwonde minnaar

Er zijn 2 specifieke schaduwkanten verbonden aan het archetype de minnaar. In meer of mindere mate balanceert ieder mens tussen deze uiterste schaduwkanten die de symbolische benaming hebben van de verslaafde minnaar en de impotente minnaar.

Een van de excessen van de verwonde minnaar is een innerlijke ‘nooit tevreden’ gevoel. Een energie waarbij wil altijd meer en blijft altijd zoeken naar de volgende kick of het volgende moment. Je blijft op zoek naar datgene, wat je het gevoel geeft dat je volledig leeft. Je vindt dit alleen nooit, soms omdat jij geen idee hebt wat je zoekt, soms omdat je het onmogelijke verwacht. Telkens denkt je dat dit ‘het’ is. En elke keer ligt het echte goud, het echte geluk, de juiste partner achter de volgende berg.

De andere deficiënte vertaling van de verwonde minnaar is gevoelloosheid en depressie. Je verliest dan de passie voor het leven, warmte in je hart en je libido is laag. Vaak triggert spanning of onverwachte wendingen in het leven een van beide verwondde versies en wisselen ze zich ook af in je eigen systeem.

Dit uit zich echter vaak in verslaafd gedrag zoals afhankelijkheid naar een ander persoon (partner), situatie, werk, drank en drugs of eten.  Alles om je heen gaat kapot, omdat jij bij die ene man of vrouw wilt blijven, die niet dienend voor je is. Alles om je heen gaat kapot, omdat jij niet kunt stoppen met gamen of kunt stoppen met drinken. Je sloopt met jouw liefde voor die vrouw, de game of de drank het leven in jezelf en om je heen.

 

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deep dive online teaching & clearing

Tijdens deze online workshop faciliteert Rianne de teaching en diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het archetype de minnaar. Zowel beide schaduwkanten ervan als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

Tijden: start 09.30 tot uur 12:30 & 14:00 tot +/- 17.00.
Locatie: online via Zoom
Investering: €129,- incl. btw
Datum: zaterdag 29 mei

Inschrijven kan hier >

NB: deze dag gaat door als er minimaal 10 deelnemers zijn.