Het is nog niet te laat: Jezelf én de wereld in harmonie

4 mei 2020

Het is nog niet te laat: Jezelf én de wereld in harmonie

Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker, net als jij. Elke dag zijn er steeds meer mensen die zich realiseren dat de werkelijkheid anders is dan ze altijd hebben gedacht.

De wereld is prachtig, maar het kan nog zoveel mooier. Er is zoveel onnodig lijden op aarde. Als we daar toch iets aan zouden kunnen doen?

Het oude bewustzijn voert een achterhoede gevecht. Het bijt nog flink van zich af en probeert de status quo van angst en macht vast te houden. Veel mensen zitten nog gevangen in dat oude bewustzijn. Althans, dat denken ze.

Wij hebben een taak, jij en ik. Wij zijn er om zoveel mogelijk mensen te helpen ontwaken in het nieuwe bewustzijn. Hoe meer ontwakers er zijn, hoe eerder we het zogenaamde tipping point bereiken. Het omslagpunt waarna de mensheid in een soort kwantum sprong terechtkomt en het nieuwe bewustzijn van liefde, wijsheid en compassie ingeschoten wordt.

Het is mijn levensmissie om het tipping point dichterbij brengen. Daarom doe ik wat ik doe. Dat doe ik niet alleen, maar samen met duizenden leraren en miljoenen lichtwerkers over de hele wereld.

Of je nu een lichtwerker bent of een ontwaakte aardeziel: je bent van harte welkom bij Bridgeman. We zijn een social entrepreneurship dat opgericht is ‘for the good of all’.

De drie stappen van Bridgeman:

  1. Het begint bij jezelf. Bij je eigen bewustzijnsontwikkeling. Hoe meer jij in wijsheid, liefde en compassie leeft, hoe meer je het nieuwe bewustzijn vormgeeft in onze wereld.
  2. Daaruit kun je je verbinden met anderen die hetzelfde doen. Samen leren, samen genieten, samen spelen, samen lachen, samen groeien. Samen het nieuwe bewustzijn betreden. Het veld van liefde en wijsheid vergroten en het tipping point dichterbij brengen.
  3. Samen kunnen we vervolgens projecten opstarten om het lijden te verkleinen voor de mensen die nog in het oude bewustzijn leven. Voor alle levende wezens op aarde. Voor Moeder Aarde zelf.

Ga je mee op reis? Ik ben graag je gids, coach en begeleider. Met liefde deel ik mijn ervaring van de afgelopen tien jaar op het gebied van bewustwording. Ik hoop dat je de diepte niet schuwt. Dat je niet bang bent voor de nieuwe werkelijkheid, waarin reïncarnatie, je ziel, chakra’s en energie normaal zijn.

 

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *