Online Hoorcollege

Omgaan met angst en onzekerheid

Je kent het vast wel: angst en onzekerheden die ervoor zorgen dat jij niet de dingen doet die je eigenlijk wel zou willen.

Angst is een belangrijk mechanisme voor jou, vanuit de menselijke evolutie bekeken. Het zorgt ervoor dat jij je in gevaarlijke situaties sneller beweegt. Dat je kordaat reageert en gevaar ook vermijdt. Maar...

Wanneer jij in je dagelijks leven angsten ervaart, onzekerheden hebt en/of misschien zelfs wel paniek voelt op sommige momenten, dan gaan angst en onzekerheid tussen jou en je levenskwaliteit instaan.

Tijdens een online hoorcollege (14 april) ga je samen met Robert Bridgeman, traumaspecialist, healer en auteur, in op de oorsprong van jouw angsten en wat jij daar aan kunt doen.

Zet je de eerste stap op weg naar het overwinnen van jouw angsten en onzekerheden? Klik op de button en meld je nu aan.

Nu slechts 29,95

Hier ben ik helemaal klaar voor!

Wat gaan we doen

Je angsten overwinnen klinkt niet alleen goed: het is ook nog eens enorm goed mogelijk.

Robert Bridgeman weet het een en ander van angst, onzekerheid en hoe dit te overwinnen. Hij startte 13 jaar geleden zonder geld, huis, of bezit. Na een ontslag en echtscheiding was hij alles kwijtgeraakt: een angstige realiteit. Hij begon aan een spirituele reis, waarbij hij traditionele, Oosterse technieken, koppelde aan moderne, Westerse wetenschappen. Hij transformeerde zijn angst.

"Wie met angsten wil werken heeft zijn eigen angsten aan te kijken. Zo ook ik. Door jarenlange meditatie en transformatiewerk zijn mijn angsten flink geslonken. Angstvrij ben ik niet, maar ik ga wel heel anders met angst om dan vroeger. Hoe? Dat deel ik graag met je."

Je angst is er met een reden: ze vertelt je wat. En als jij luistert, kun je haar transformeren en tot je kracht maken. Leer tijdens het online hoorcollege van Robert hoe je dat doet. Klik op de button!

*Nu voor slechts 29,95

Meet Robert

Robert Bridgeman, traumaspecialist, spiritueel leraar, auteur en documentairemaker, heeft bij 35 spiritueel leraren, verspreid over de hele wereld, onderzoek gedaan naar technieken die leiden tot een authentiek, licht leven. De kennis die hij heeft opgedaan ligt nu voor jou voor het oprapen.

Robert heeft meer dan 4500 mensen geholpen om hun hardnekkige blokkades te doorbreken. Blokkades die in de weg staan van een authentiek, lichter leven. Duizenden mensen zijn begeleid in hun proces om angsten en onzekerheden voorgoed te transformeren. Naar licht en liefde. Naar kracht.

Robert gelooft in the good of all. Hoe meer mensen zich afstemmen op het oneindige veld van overvloed en liefde, hoe beter het gaat met de wereld. We zijn allemaal verbonden.

Wil jij ook je angsten transformeren en in je kracht stappen? Aarzel dan niet en meld je nu aan! Leer waar je transformatie begint.

Ja, ik grijp de kans!

Treed je angst met liefde tegemoet

DIT ZEGGEN ZIJ

Robert is duizenden voorgegaan naar een lichter leven. Niet door weg te lopen van hun angst, maar door hun angst met liefde te bekijken en te transformeren tot licht. Dit is wat enkelen van hun hebben te zeggen:

"Angela: Er is veel meer rust. En ik heb veel oude stukken los kunnen laten! Echt een transformatie diep van binnen!!"

 

"Suzanne: Ik merk dat er allerlei subtiele dingen gebeuren; rust ,meer evenwicht."

 

"San: Mijn ervaring was veel herkenning en bevestiging. Heb mijn eigen energie gezien, dingen verwerkt, jee, er gebeurde zoveel"

 

"Rianne: Ik vind het zo jammer dat het alweer voorbij is. Het was echt fantastisch. Dichter bij mezelf komen."

 

 

Wil jij ook verder komen? Begin dan met leren wat angst is. Kijk je angst aan en zie haar veranderen. Klik op de knop.

BEN JE ER KLAAR VOOR? JOUW UNIEKE, VOLLE, AUTHENTIEKE LEVEN?

Grijp dan nu je kans met beide handen aan, hou hem beet en laat nooit meer los! Meld je vandaag nog aan.

Investering: Slechts 29,95
Waar: online
Wanneer: 14 april, 20:30 - 22:30

Ja, ik ben erbij