Human Potential Development

31 mei 2012
Voor de transformatie

4 jaar geleden veranderde mijn leven volledig. Ik leefde destijds ongezond en onevenwichtig: dronk veel alcohol, rookte minstens een pakje sigaretten per dag, een hoge werkstress en had door overmatig eten een flink overgewicht. In een korte periode vonden er een aantal heftige gebeurtenissen plaats in mijn leven. Er knapte iets in me en ineens kon ik alles wat ik wilde. Ik stopte met alcohol drinken, met roken en met ongezond eten. Ik voelde me al vrij snel vol energie en ik verloor 30 kilo aan overgewicht binnen 6 maanden.

Ik veranderde van een verwaande en zelfzuchtige angsthaas in een wijs, liefdevol en krachtig persoon. Ik transformeerde volledig.

Na de transformatie

De jaren na mijn transformatie ben ik op zoek gegaan naar de oorzaak. Hoe kon het dat ik plotseling al die verslavingen en karaktereigenschappen waarmee ik zo lang had geworsteld kon loslaten? Ik reisde de hele wereld over en studeerde bij leraren en meesters in verschillende disciplines varierend van Noord Amerikaanse Sjamanen tot Boeddhistische Meditatie Meesters en Thaise Siam Healers. Altijd in disciplines die ver boven het menselijk kunnen uitstijgen.

Door het ontdekken mijn werkelijke potentieel, ben ik in staat mensen voorbij hun grenzen te helpen. En ze te stimuleren om een leven te ontwikkelen dat vrij is van angsten en zorgen en bol staat van betekenis, liefde en geluk. Je kunt zoveel meer dan je denkt. En het is zo makkelijk om je te ontwikkelen. Als je de weg maar weet. Ik laat je de weg graag zien. Ga je mee?

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *