Werkdruk Verminderen bij je Personeel | Training | Bridgeman

Je vindt je werk leuk, je collega’s zijn aardig en je bent betrokken bij je werkgever.

Maar toch vind je het lastig om altijd goed met de werkdruk om te gaan en om gefocussed en veerkrachtig goede beslissingen te nemen.

Uit onderzoek van Integron, uitgevoerd in 2016*, blijkt dat we in Nederland al enkele jaren op rij een toename van de werkdruk ervaren. Ongeveer 31% van de Nederlanders ervaart de werkdruk als te hoog.
Natuurlijk spelen allerlei factoren hierbij een rol, maar wat kan je als medewerker zelf doen? Waar je aandacht naartoe gaat, bepaalt hoe je denkt en hoe je je voelt. Je kunt leren om positievere gedachten te hebben en je te focussen op de juiste prioriteiten.

Ook kun je leren om je aandacht meer in het huidige moment en bij je huidige taak te houden. Wij hebben gemiddeld 80.000 gedachten per dag en 90% hiervan is elke dag hetzelfde!

Door wetenschappelijk onderbouwde aandachttraining kun je werken aan je gedachten, je gevoelens en de manier waarop je werkdruk ervaart. Je leert werken aan zelfoptimalisatie en meer controle te krijgen over je emoties en patronen.

Hoe kan Bridgeman helpen hierbij?

Meer info:

Marketing medewerker Mark van den Boomen:

“Hoe kan ik beter leren omgaan met de werkdruk binnen mijn functie of afdeling?”