Interview Roy Martina:

Wat is de kracht van Quantum?

Wat maakt Quantum Hypnose anders dan reguliere hypnose? In dit exclusieve interview onthult Roy de geheimen achter deze baanbrekende techniek en waarom het zo'n onmisbare toevoeging is aan het arsenaal van elke coach.

Roy neemt je tijdens dit interview mee op een fascinerende reis door het quantum veld, waarbij hij de grenzen van het menselijk potentieel verkent. Het grootste verschil met reguliere hypnose, is dat je als therapeut zelf los treedt van je eigen beperkende overtuigingen en conditioneringen.

Dit is geen gewone hypnose; dit is hypnose op een heel nieuw niveau van effectiviteit en impact.

Wacht niet langer en bekijk vandaag nog dit exclusieve interview met Roy Martina. Klik op de knop!

Ja, ik schrijf me in!

Voor iedereen die (nog) succesvoller wil zijn

Als coach leggen jouw cliënten hun vertrouwen volledig in jou. Jij hebt een staat van bewustzijn waarop je opereert. Met name tijdens hypnose is het belangrijk dat je eigen belemmerende overtuigingen niet in de weg staan terwijl jij je cliënt door een diepe trance begeleidt.

Hoe voorkom jij dat je tegen je eigen grenzen aanloopt tijdens een sessie die jij faciliteert? En hoe zorg je ervoor dat je tijdens de trance geen suggesties plaatst die voortkomen uit je eigen conditioneringen?

Met Quantum Hypnose treed je voorbij je eigen kennis en conditioneringen én die van je cliënt. Je lost het obstakel op door direct in de gewenste oplossing te treden. Benieuwd hoe?

Klik dan op de button en bekijk direct dit interview met Roy Martina.

Ja, ik ben erbij!

Meet the teacher: Roy Martina, Quantum Mysticus

Drs. Roy Martina (44 jaar holistisch arts) is, samen met Drs. Joy Martina (Psychic Psychologist), de ontwikkelaar van de Quantum Connection Hypnosis Technique. Roy Martina ken je misschien van de 88 boeken die hij heeft geschreven, waaronder de internationale bestseller 'Emotioneel Evenwicht', te verkrijgen bij Hay House. Die samengewerkt heeft met o.a. Deepack Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en nog vele anderen. Hij heeft trainingen gegeven in zo'n 20 landen en zijn boeken zijn vertaald in 12 landen.

Hij ontwikkelde allerlei holistische therapieën ontwikkelde, zoals Emotioneel Evenwicht, Omega Heling, Remote Chi en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Therapieën die worden toegepast in grote delen van Europa, de Verenigde Staten én China. Hij is bekend om zijn humor en het simpel maken van complexe zaken.

Aarzel jij nog? Een betere leraar ga je niet tegenkomen. Klik op de button en meld je aan voor het gratis interview!


Waar wacht je nog op? Schrijf je nu gratis in voor het interview en ontdek de kracht van Quantum.

Wanneer: Direct of wanneer het jou uitkomt

Waar: Online

Investering: GRATIS