Live Interview:
Robert en Yvonne
Problemen transformeren met de minste weerstand!

Stel je voor dat je alle problemen en obstakels in je leven moeiteloos loslaat en hierdoor je volledige potentieel bereikt. Dat is precies wat Total Release voor jou betekent!

Online Interview

Tijdens dit online interview deelt Yvonne Toeset met Robert Bridgeman haar diepgaande inzichten over Total Release, een unieke methode om problemen los te laten en jouw leven weer in eigen hand te nemen. Tijdens het interview gaan Robert en Yvonne in gesprek over Total Release en hoe deze methode jou helpt om obstakels te overwinnen en te groeien op persoonlijk vlak. Dit is de perfecte kans om de kracht van Total Release zelf te ervaren en te ontdekken hoe het jou helpt om te leven vanuit volledige vrijheid en authenticiteit.

Meld je vandaag nog aan voor dit GRATIS event en ervaar zelf de kracht van Total Release!

Klik dan op de onderstaande knop en meld je GRATIS aan.

Ja, ik meld me aan

"When you face your problems with a spiritual perspective, you'll find that they're not problems at all, but rather opportunities for your soul to evolve."

Inspirerend Interview

Robert en Yvonne hebben beide veel ervaring op het gebied van spirituele beoefening en persoonlijke transformatie.

Tijdens het interview bespreken ze de krachtige methode van Total Release, die jou helpt bij het overwinnen van blokkades en het stimuleren van persoonlijke groei. Je ontvangt inzichten over hoe deze methode werkt en hoe je deze in je dagelijks leven toepast.

Maar er is meer! Robert en Yvonne bespreken ook hoe problemen ontstaan en welke conditioneringen en sabotagemechanismen hieraan ten grondslag liggen. Door het begrijpen van deze processen, word je bewuster van jouw eigen patronen en gedragingen.

Het gesprek belooft niet alleen inspirerend te zijn, maar voorziet je ook van waardevolle inzichten en tools om te groeien op persoonlijk vlak. Wacht niet langer en maak gebruik van deze unieke kans om Robert en Yvonne samen te zien!

Klik op de knop en schrijf je GRATIS in en bekijk direct het interview!

Wat is Total Release

Total Release is een krachtige ervaring die mensen vaak een diep gevoel van vrede, innerlijke rust en intense liefde geeft. Het helpt je om te ontdekken wie je echt bent, zonder de beperkingen van je ego, percepties en projecties.

Stel je eens voor dat je een probleem hebt en in staat bent om de gekoppelde emoties, projecties en waardeoordelen te herkennen en los te laten. Op dat moment verliest het probleem zijn greep op jou en voel je je bevrijd en gelukkig.

Met Total Release, een techniek die nog nooit eerder in Nederland is vertoond, verwijder je op een eenvoudige manier diepgewortelde blokkades en sabotagesystemen. Het stelt je in staat om op de hoogste frequentie met jezelf te werken en los te komen van belemmerende ego-systemen en saboterende mechanismen. Zo zet je jouw problemen om in vrijheid, licht en liefde.

Mis deze unieke kans niet om jezelf te bevrijden van blokkades en sabotagesystemen. Schrijf je nu in en ontdek hoe Total Release jou helpt om te leven vanuit volledige vrijheid en authenticiteit.

Klik op de knop en schrijf je GRATIS in!

Over Yvonne Toeset

Yvonne Toeset is dé Nederlandse expert op gebied van EFT en de enige persoon in Nederland die bevoegd is om mensen te trainen in Total Release. Getraind door Ann Ross, founder van Quantum Release, werd zij aangemoedigd om de kennis en kunde verder te verspreiden. Na wereldwijd workshops te hebben gefaciliteerd, is Yvonne er nu klaar voor om anderen te trainen in de kunst van het loslaten. Haar eigen, unieke methode heeft ze hierbij Total Release gedoopt.

 

Met haar organisatie, EQlibre, heeft Yvonne duizenden mensen gefaciliteerd tijdens hun transformatieproces, zowel met technieken uit de EFT en Total Release, als ook met andere beproefde, wetenschappelijke en spirituele methoden. Ze werkt nauw samen met EFT-masters wereldwijd.

 

“Vooral de raakvlakken tussen spiritualiteit en de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen boeien mij en pas ik toe in mijn werk.

In mijn praktijk werk ik onder andere met mensen die worstelen met (jeugd)trauma, PTSS en CPTSS, seksueel misbruik, angstklachten en depressie.”

Wil jij alles weten over deze unieke techniek?
Klik op de knop en meld je aan.

Ontmoet Robert

Robert Bridgeman is traumacoach en Spiritueel leraar. Hij is de founder en grondlegger van Bridgeman en Terra Nova. Met zijn toegankelijke, levenslustige en down-to-earth karakter leeft hij wat hij ‘teacht’. Robert doorgrondt allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven bij de bron. Hij integreert wat hij leert in zichzelf en in de Bridgeman Methode. 

Wil jij interview tussen Yvonne en Robert zien? Meld je gratis aan.

Klik op de knop!

Ja, ik ben erbij

Gratis Live Interview: Robert en Yvonne

Problemen transformeren met
de minste weerstand!

Ontvang meer inzicht in hoe je blokkades doorbreekt en problemen loslaat door middel van Total Release.

Wat: Interview tussen Robert en Yvonne

Wanneer: Direct of wanneer jij wilt

Waar: Online

Investering: Gratis

Meld je GRATIS aan. Klik op de knop!

Ja, ik meld me aan