Ontsluit je unieke, vrouwelijke superkrachten

Deze unieke onlinetraining neemt je mee in een diepgaande innerlijke reis waarbij jij vanuit zachtheid en evenwicht, jezelf weer kunt ontvangen in je eigen schoot, je bekken, je baarmoeder. Je bekrachtigt jezelf als vrouw hiermee in de verbinding met het veld van moeder aarde en vrije stroom van alle Shakti krachten die hieraan verbonden zijn.

Tijdens dit onlineprogramma verbind jij jezelf met de diepte van de collectieve voorouderlijke, vrouwelijke ‘bloedwijsheid’. Je schoont de energetische verbinding op tussen jouw hartchakra en baarmoeder en opent jezelf hierdoor voor het voluit belichamen van de oerkrachten van moederaarde. Als jij bent geboren in een fysiek vrouwelijk lichaam, dan is jouw lijf optimaal afgestemd op het kanaliseren van dit Shakti-veld. Verlang jij ernaar jezelf volledig te ontvangen in je eigen schoot, je bekken, je baarmoeder? Dan is dit unieke, 10-weekse online programma gemaakt voor jou.

Start 18 oktober 2022

Rianne Manten is een liefdevol spiritueel teacher. Haar expertise ligt op het gebied van liefde, (intieme) relaties, en de belichaming van plezier in het leven. Zij neemt je in liefde mee tijdens dit unieke webinar en legt je uit hoe jouw chakra’s jou beïnvloeden en wat je kunt doen om hierin in je kracht te staan.

Rianne heeft als teacher en healer via haar eigen praktijk en de Bridgeman Academy honderden mensen geholpen om een dieper evenwicht te vinden. Evenwicht in eigenliefde. Zelfacceptatie. Liefdevolle verbinding met jezelf en met anderen.

‘Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid.

Ik ondersteun je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en oordeelloos.’

Jouw fysieke lichaam als energetische poort
Er bestaan vanuit de yogaleer acht siddhi’s die uniek zijn verbonden aan het vrouwelijke lichaam: jouw lichaam. De bekwaamheid in verbinding en de belichaming van deze krachtvelden zijn in elke vrouw aanwezig. Als jij energetische blokkades ten aanzien van je acht vrouwelijke siddhi’s bij je draagt, dan uit zich dit in vele hormonale, mentale, emotionele en fysieke ongemakken.

Er zijn vele ceremoniële beoefeningen die dit proces ondersteunen. Aan de hand van yogaposes, gerichte ademhaling en begeleide visualisaties kan bewustzijn worden vergroot. Ten aanzien van het fysieke orgaan, maar vooral ook met de onderliggende symboliek van het veld van moeder aarde. Je opent jezelf hiermee voor alle wijsheden van (creatieve) geboorteprocessen, verzorging, koestering en de dood die verbonden is aan deze biologische shakti-krachten.

Eerder gaf Rianne een webinar over deze online training. Met gratis activatie! Bekijk de video hieronder. Let op: de data die genoemd worden door Rianne zijn de data van de eerste leergang die al gestart is. De data die nu van toepassing zijn staan  hieronder genoemd.

De letterlijke vertaling van siddhi is ‘vermogen’, of vaardigheid. De acht vrouwelijke siddhi’s zijn onderscheidend: zij zijn specifiek verbonden aan het bestaan als vrouw. De krachtige fysieke ervaringen die uniek zijn voor het vrouwelijke lichaam, oftewel de acht siddhi’s, zijn:

 • Menarche (eerste keer ongesteld);
 • Menstruatiecyclus;
 • Vrouwelijk orgasme;
 • Zwangerschap;
 • Miskraam/abortus;
 • Bevalling/geboorte;
 • Moedermelk;
 • Overgang

Deze biologische krachten zijn hormonaal gestuurd en zeer gevoelig voor de invloed van jouw innerlijke- maar ook omgevingsfactoren. Draag jij energetische blokkades bij je? Bijvoorbeeld vanwege shock en stress bij jouw eerste maanstonde? Dan kun je in je leven veel last hebben van o.a.

 • Schaamte en schuldgevoelens;
 • Ongemakken en pijn tijdens de maandcyclus;
 • Onregelmatige cyclus, depressies, slaapproblemen, irritaties en over-emotionaliteit;
 • Fysieke beperkingen bij het in verwachting raken;
 • Pijn en ongemak tijdens de zwangerschap, bekkeninstabiliteit en misselijkheid;
 • Gestagneerde melkproductie;
 • Opvliegers, slecht slapen, hartkloppingen, nachtelijk zweten;
 • En nog veel meer.

Herken jij deze klachten en wil je helen?

Rianne blijft op humoristische wijze oordeelloos. Ze is echt een voorbeeld. She walks the walk, not just talks the talk. Vanuit een zuivere intentie, enorme wijsheid, open, powervolle energie. Iemand bij wie ik kwetsbaar durf te zijn.”

“‘In de verbinding met Rianne en de groep kom jij, volledig omringd door liefde, totaal tot jezelf. Waar ik altijd voelde alleen te moeten zijn om tot de kern te komen, voelde ik dat ik de kern veel sneller bereikte in dit groepsverband. Dit komt echt door de veilige bedding die Rianne vanaf het eerste moment weet te scheppen.”

“Een voltreffer! Het inspireert, fascineert, resoneert en raakt me dieper dan ik voor mogelijk heb gehouden”.

“Rianne ervaar ik als heel bijzonder. Blij dat ik haar op mijn pad ontmoette. ‘Waarachtig’ is een woord dat in me opkomt en ook ‘Moedig’ en ‘Bezield’.”

“Rianne haar energie zorgt dat er een veilig veld ontstaat waarin je in alle veiligheid deuren ontdekt die je eerst niet zag. Die je ook open durft te doen.”

“Heel vernieuwend voor mij om dit online te doen, het leek mij eerst lastig maar het tegenovergestelde is waar.”

Elke vrouw gun ik 100 % deze reis; in je eigen vrouwenlichaam het krachtveld ervaren en uitdragen voor een mooiere wereld.

Dit ga jij ervaren

Doordrenk jouw fysieke ervaringen met betrekking tot je siddhi’s met een diepe mate van energetisch bewustzijn en heling. Dan neem jij de vrije stroom van je siddhi’s in. Je beweegt je comfortabeler en vrijer. Je mentale, emotionele en fysieke klachten transformeren.
Tijdens deze online training doorgrond jij energetisch jouw systeem. Je schoont het op en activeert het met betrekking tot de innerlijke verwondingen van de acht vrouwelijke siddhi’s. Je transformeert innerlijke blokkades, trauma’s, overtuigingen en imprints van lage trilling zodat jij als vrouw je volste potentieel weer inneemt. Je ontvangt jezelf weer volledig, in je eigen schoot, je bekken, je baarmoeder.

Je werkt elke week met energetische blokkades uit dit leven, vorige levens en met je voorouderlijke imprints. Ongeacht je leeftijd of levensfase is deze innerlijke helende reis relevant en dienstbaar. Niet alleen voor dit leven, maar ook voor alle komende levens. Jij schoont laag voor laag jouw energieveld op. Dit doe je individueel, zodat jij je innerlijke wereld volledig opent. Naast de sessies wordt jij ondersteund vanuit een besloten Facebook groep.

Data

18 oktober– kick off meeting
1 november– eerste maandstonde
15 november– maandcyclus
29 november– vrouwelijk orgasme
13 december – zwangerschap/zwanger willen worden
17 januari – abortus/miskramen
31 januari –bevalling
14 februari –borstvoeding/geboorte
7 maart -overgang
21 maart – extra special hart-baarmoeder meridiaan

Waar: Online
Tijd: Alle keren van 19.00-22.00 uur
Investering: €888,-  voor 10 avonden (ruim 30 uur), inclusief besloten Facebookgroep, replays & persoonlijke begeleiding Rianne
(betalen in vier termijnen is mogelijk)