Aware & Awake Jaarprogramma door Robert Bridgeman

Aware & Awake
Jaarprogramma

Dit is je kans een jaar lang begeleid te worden door Robert Bridgeman en zijn deskundige team. Een jaar waarin je de basis legt voor de rest van je (magische) leven!

 • Wil jij leren hoe jij innerlijke blokkades kan loslaten en volledig in je kracht kunt staan? 
 • Wil jij ontdekken hoe jij je gewenste leven kunt manifesteren? 
 • Verlang jij ernaar om vol energie de hele dag alles aan te kunnen? 
 • Geloof je wel in ‘god’ of het ‘goddelijke’ engelen, maar weet je eigenlijk niet hoe het zit? 
 • Wil jij ontdekken hoe je bewuste keuzes kan maken die ook bij je passen? 
 • Wil jij jezelf verdiepen in healing, energiewerk, bewustzijnsoptimalisatie en oplossingsgericht werken? 
 • Wil jij vanuit liefde voor jezelf genieten van alles wat het leven voor jou in petto heeft? 
 • Wil jij leren hoe jij patronen en programmeringen kunt doorzien en transformeren? 
 • Wil jij bijdragen aan het ‘nieuwe bewustzijn’ in samenwerking met gelijkgestemden?
Previous Next

Je gaat een innerlijke reis maken. Je reist samen met een groep gelijkgestemden. Zowel online als offline. En jij bepaalt zelf je eigen tempo en je eigen diepgang. Stapje voor stapje pel je de lagen van jezelf af. Tot je bij je kern komt. Deze kern noemen wij ‘je essentie’

This is it!

Dit is voor jou weggelegd. Als je ervoor open staat te groeien, jouw kennis wilt delen en een beetje avontuurlijk bent ingesteld; dan is dit je kans! Jouw kans om je zielsmissie te gaan leven.

Natuurlijk: materiële welstand en geld zijn ook belangrijk in het leven. Waar het hier om gaat, gaat vele malen verder. Je authentieke zelf zijn, jouw zielsmissie ontdekken, leven zoals je van plan was (zelfs al voordat je geboren werd!).

Een gelukkig, voldoening gevend, intens en betekenisvol leven. Hoe geweldig is het  als jij dit leven leidt? Dat je het niet alleen in gedachten beleeft, maar ervaart in elke vezel van jou?

This is it! We doen het samen. Samen gaan we het verschil maken in jouw wereld. We ontdekken wat jij hier op aarde te doen hebt. Hoe je van betekenis kunt zijn. We vinden waarnaar jij op zoek bent!

Jij bent een spiritueel wezen die een menselijke ervaring beleeft. Ik laat je zien dat de spirituele wereld dus ook voor jou toegankelijk is.

COMPLEET JAARPROGRAMMA

In 1 jaar tijd ontwikkel je een leven naar jouw authenticiteit en vrijheid. Je bent in staat jouw leven zo in te richten dat je je zielsmissie gaat leven. Je maakt gebruik van alles wat het universum jou te bieden heeft.

Hoe bewuster jij van jezelf en van het universum bent, en weet hoe je met de universele energie kan werken; hoe dichter jij bij jouw werkelijke ‘ik’, jouw essentie, komt.


Alles komt aan bod: de relatie met jezelf en met anderen, jouw persoonlijkheid en gedrag, het fysieke lichaam en energie, het emotionele lichaam en blokkades, het mentale lichaam en overtuigingen, het spirituele lichaam en wijsheid.

We nemen alles onder de loep wat je niet bent, totdat je vindt wie jij wel bent. Om vanuit daar te kijken naar wat jij echt met jouw leven wilt, naar wat de bedoeling is in jouw bestaan.

Daar mag je best de tijd voor nemen. Daarom zijn we een heel jaar met elkaar onderweg. Je dompelt je onder in eeuwenoude wijsheden tot aan moderne, wetenschappelijk onderbouwde zienswijzen en technieken. Er worden meer dan 33 zelfontplooiingsmethoden aangereikt!

We bouwen een community waarin (ontwakende) lichtwerkers samenkomen. Om samen te groeien, leren, verdiepen, helen en los te laten.

Previous Next

Facts & figures jaarprogramma

 • 8 live events verdeeld over 4 blokken (4×2 dagen)
 • Gratis toegang tot ruim 25 uur aan videotraining (13 modules van 1 á 2 uur) in de persoonlijke online leeromgeving. Je krijgt onbeperkt toegang tot deze modules.
 • Per module ontvang je ondersteunende podcasts
 • Ruim 25 verschillende beoefeningen/opdrachten
 • Inspirerende instructie- of inspiratievideo’s van Robert Bridgeman
 • Zorgvuldig geselecteerde inspiratievideo’s van andere leraren
 • Gratis toegang tot de 4-weekse online meditatiecursus van Robert Bridgeman
 • Een uitgebreid en fraai vormgegeven digitaal werkboek per module
 • Tips voor ondersteunende boeken
 • Onbeperkt toegang tot de besloten Facebookgroep
 • Onbeperkt toegang tot het inspiratieplatform van Robert Bridgeman
 • 3 online sessies  (gehele groep) met Robert (Q&A) tussen de blokken in

Als je denkt dat het nogal veel is en of je dit aankan? Maak je geen zorgen! De dosering van alle lesstof en ervaringen is uitgekiend en uitgebreid getest. Inmiddels volgden meer dan 1000 mensen uit meer dan 20 landen voorlopers van dit jaarprogramma. En enorm succesvol!

Prijs

Jouw investering is €1997,00 incl. BTW. Dit is inclusief 8 livedagen (incl. lunch) en als extra kado onbeperkt toegang tot het online platform. Betalen in 12 termijnen is mogelijk.

Data

Livedagen: 1 en 2 februari 2019
Livedagen: 3 en 4 mei 2019
Livedagen: 13 en 14 september 2019
Livedagen: 15 en 16 november 2019

De data van 2020 zijn nog niet bekend.

(alle dagen van 9.00-17.30 uur)

Start online training in januari: Je ontvangt iedere 2 weken een video van minimaal 1 uur, een werkboek en extra content zoals meditaties en podcasts. Daarnaast is er de besloten Facebookgroep waarin Robert regelmatig live gaat en antwoord geeft op je vragen. Kortom: dit traject gaan we samen aan! Mocht je de online training al gevolgd hebben dan mag je deze eventueel aan iemand anders kado geven.
* Je krijgt in januari toegang tot het online inspiratieplatform
* Je krijgt in januari toegang tot de 4 weekse meditatietraining.

Locatie
Wij gaan naar de prachtige Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Perfect bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

 

‘Ik wil met dit jaarprogramma een bewust leven beschikbaar maken voor iedereen.
Bewuste mensen zorgen beter voor zichzelf, voor elkaar en voor de wereld.
For the good of all!’

Robert Bridgeman

Veelgestelde vragen

Kan ik betalen in termijnen?

Dat is mogelijk. Wij bieden je aan om in 12 termijnen te betalen.

Ik volg reeds het online programma 'Leef met beide benen op de grond'. Wat nu?

Leuk dat je het online programma al volgt. Je krijgt de online training ook bij dit jaarprogramma als kado. Jij kunt nu iemand anders blij maken! Je mag de online training doorgeven aan iemand anders. Neem hiervoor even contact op met info@bridgeman.nl en wij regelen de toegang. Restitutie van het bedrag is niet mogelijk.

Waar vinden de livedagen plaats?

Wij gaan naar Kontakt der Kontitenten in Soesterberg (Omg Utrecht)

Zijn de live dagen incl. lunches en drinken?

Jazeker! Wij serveren heerlijke lunches (vegetarisch) en overdag is er onbeperkt thee en water en zorgen we tussendoor voor gezonde snacks. Aan de inwendige mens wordt zeker gedacht.

Worden alle livedagen door Robert gegeven?

Ja, alle livedagen worden door Robert gegeven. Tijdens deze dagen zijn er tevens diverse mentoren aanwezig aan wie jij je vragen kan stellen.

Ik twijfel nog, aan wie kan ik mijn vragen stellen?

Neem contact op met info@bridgeman.nl. Wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw vragen.

Ik kan een aantal data niet

Wat jammer dat je een aantal data niet kan. Wellicht is het voor jou dan goed om alleen het online programma te volgen? Ga naar https://bridgeman.nl/online-inspiratie en kijk eens bij ‘6 maanden Spiritueel leven’

Deel dit!