Leef! Je Zielsmissie | Robert Bridgeman Jaarprogramma (voorinschrijving)

Leef! Je Zielsmissie

Een gelukkig, voldoening gevend, intens en betekenisvol leven.

Zou het niet heerlijk zijn als dat voor jou ook zo zou zijn? Niet alleen in je gedachten, maar in elke cel van je lichaam, in elke vezel van je wezen?

Dit is je kans!

Ontdekken wat jij hier op aarde te doen hebt. Eindelijk vinden waar je naar op zoek bent. Groeien, verbinden en delen. Het jaarprogamma bestaat onder andere uit 8 live dagen en een jaar lang online training.

 

Interesse?

Er is ruimte voor een maximum aantal deelnemers dus schrijf je nu alvast in als geïnteresseerde.  Je zit nog nergens aan vast.

Je borgt dat ik jou als eerste benader op het moment dat de officiële inschrijvingsmogelijkheid geopend is. Een paar dagen eerder dan onze nieuwsbrief de deur uit gaat.

 

Ik heb een cadeau voor jou!

Als je je vooraf hebt aangemeld dan beloon ik je bij definitieve inschrijving met iets extra’s!  De eerste 10 definitieve inschrijvingen ontvangen een online coachsessie ter waarde van 350,00 euro door Robert cadeau.

Daarnaast ontvangen de volgende 25 aanmeldingen bij de definitieve inschrijving het boek ‘RUST’. Daar hoef je niets voor te doen, je ontvangt een gesigneerd boek op de eerste dag van het live event.

Live your own nature.

Robert Bridgeman

Meld je hier aan

(voorinschrijving, zonder verplichtingen)

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Deel dit!