Karma, wat is dat?

11 november 2017

De mens die jij nu bent is een uitkomst van oorzaak en gevolg uit het verleden.

De wet van oorzaak en gevolg wordt ook wel karma genoemd. Karma is een woord uit het Sanskriet, de oude Indiase elitetaal die ook in de yoga wordt gebruikt, dat staat voor oorzaak en gevolg.

In feite ontstaat alles uit oorzaak en gevolg. Als we redeneren vanaf je geboorte was het samenkomen van jouw ouders de oorzaak en gevolg van jouw geboorte. Alles aan jou is oorzaak en gevolg.

Je lichaam is oorzaak en gevolg van de genen van je ouders. Dat geldt ook voor je emotionele en mentale processen. Er is geen mens die zijn of haar uiterlijk heeft gekozen. De bouw van het lichaam, de kleur van het haar, de vorm van het gezicht zijn allemaal gevolgen van deze wet.

Natuurlijk kunnen we er make up op smeren, botox behandelingen doen en leuke kleren aantrekken, maar het overgrote deel is wat het is. Deze wetenschap kan helpen in de acceptatie van het lichaam zoals het is.

Hetzelfde geldt voor je emotionele lichaam, blokkades en je mentale processen als gedachten en overtuigingen. Allemaal oorzaak en gevolg.

Niemand kiest zijn of haar conditionering, deze ontstaat gewoon. Dit verleden gaat verder terug dan je denkt. In je causale lichaam dat onderdeel is van je spirituele lichaam is de oorzaak en gevolg uit vorige levens opgeslagen. Deze manifesteert zich vanaf je geboorte in dit leven.

Karma kun je opdelen in vier delen:

  • Oorzaak en gevolg uit vorige levens.
  • Familiekarma
  • Oorzaak en gevolg uit andere dimensies
  • Karma van entiteiten die je bij je draagt

Het vraagt van ieder mens een enorme tegenwoordigheid van geest om deze verschillende vormen van karma te ontwaren. Maar een goede Transformatief Coach kan je hierbij helpen.

Tevens kun je door intensief te mediteren ook steeds dieper inzicht krijgen in deze wet van oorzaak en gevolg en ontwikkel je het vermogen deze te doorgronden.

Beoefening zorgt dat je op een gegeven moment de lijnen van oorzaak en gevolg in jezelf gaat waarnemen hetgeen het steeds makkelijker maakt ze te volgen en te transformeren.

Wil je zelf aan de slag hiermee en innerlijke pijnstukken transformeren, zoek dan een goede Transformatief Coach uit of onderga een regressie- of reïncarnatie sessie aan de hand van hypnose.

Wil jij als Transformatief Coach leren om met hypnose te werken zodat je pijnstukken bij je cliënt kunt ontwortelen op ALLE bestaanslagen? En wil jij dit leren van dé experts in Nederland op dit gebied?

Dit is een unieke kans voor jou!

Robert Bridgeman en Edwin Selij bundelen samen hun krachten in een unieke 5-daagse regressie- en reïncarnatietraining gebaseerd op ruim 20 jaar praktijkervaring en diepgaand onderzoek. Meer informatie hierover kun je vinden op de website.

Live your own nature.

Robert Bridgeman

 

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *