Kom in je Kracht

1 daagse workshop

BOOST JE BREIN!

Je hebt een droom. Je wilt iets al heel lang, maar de stelt de eerste stap steeds uit. Heb je je weleens afgevraagd wat het is dat jou tegenhoudt die eerste stap te zetten?

Wat zijn jouw obstakels? En heb je je weleens afgevraagd wat je nou eigenlijk precies nodig hebt om die gewenste situatie, die droom te bereiken?

Door de cursus Kom in je Kracht te doen, leer je in 1 dag wat jij kunt doen om jouw gewenste situatie te bereiken. Door niet alleen theorie, maar ook praktische oefeningen en tips toe te passen, ervaar je deze dag hoe het is om stappen te zetten.

Je krijgt inzicht in hoe het werkt in jouw systeem. Je hersenen, je zenuwstelsel. Wat voor invloed hebben deze onderdelen op het waar maken van jouw droom? Deelnemers geven aan het dat het simpel en zo tastbaar is en gaan met een krachtig en sterk gevoel weer naar huis. Klaar om hun droom waar te maken. Zet de eerste stap naar jouw gewenste situatie en geef je hier op voor de cursus Kom in je Kracht!!

Er is al zoveel bekend over onze hersenen. Dat ze plastisch zijn bijvoorbeeld en dat je met gedachten en aandachtstraining invloed op ze kunt uitoefenen. Maar hoe doe je dat? Als je dat zou weten dan kun je jezelf mentaal sterker maken en gedragsveranderingen doorvoeren. Na deze workshop ben je in staat om je hersenen te programmeren en meer! Je staat letterlijk stevig in je schoenen op de momenten dat jij dat nodig hebt. Power to your brains!

Investering: € 150,- inclusief btw, hand-out, heerlijke lunch.

Locatie training

Over het programma

Door de cursus Kom in je Kracht te doen, leer in je in 1 dag wat jij kunt doen om jouw gewenste situatie te bereiken. Door niet alleen theorie, maar ook praktische oefeningen en tips, ervaar je deze dag hoe het is om stappen te zetten.

In deze cursus leer je over het functioneren van het zenuwstelsel en het menselijk brein, en hoe je deze kunt inzetten om meer uit jezelf te halen. Je leert hoe je met gedachten en aandachtstraining invloed kunt uitoefenen op je hersenen. Hierdoor ontstaat er meer inzicht, veerkracht en persoonlijk leiderschap. Je vergroot jouw potentieel.

Een gezellige, leerzame en dynamische dag waarin je leert:

  • Je hersenen programmeren
  • Krachtig en vermogend zijn wanneer JOU dat uitkomt
  • Meer energie te hebben
  • Je comfort zone kennen en er mee werken zodat je kunt blijven groeien
  • Beter omgaan met zorgen en spijt
  • Technieken om je te voelen zoals je graag wilt en om te gaan met negatieve gevoelens
  • Je blokkades en hulpbronnen kennen en er mee omgaan
  • Ontdekken en doen wat je echt graag wilt
  • Een uitdagende oefening waarbij je je mentale krachten zullen verbazen
  • Meer genieten van het leven!

Datum & Locatie

Wij organiseren deze workshop in Bathmen (Overijssel). De kosten voor deze dag zijn €150,00 incl. BTW en lunch. Wij organiseren deze training op 20 april 2018.

Monique van Leeuwen

Over de trainer

Monique van Leeuwen geeft deze unieke training.

Monique was communicatie adviseur in de telecom. Na jaren dit werk met plezier te hebben gedaan, begon ze zich af te vragen of dit het was. Haar passie was tijdens deze baan al ‘mensen helpen’ en dus besloot ze haar vleugels uit te slaan en te onderzoeken wat er nog meer in het leven was.

In 2010 vertrok ze samen met Robert naar Azië waar ze een kleine twee jaar verbleef en mede oprichtster was van het LYON Center Saigon, een centrum voor coaching, yoga en meditatie. Monique volgde haar yogateachertraining in een Ashram in India, werd NLP Master practitioner, is bezig met haar Medische Basiskennis, volgde de MBSR training, is gecertificeerd hypnobirth trainer en is Doula. (zwangerschapsbegeleiding).

Monique is mede eigenaar van Bridgeman en ontwikkelde samen met Robert de Bridgeman Methode en de daaraan gekoppelde workshops zoals Kom in je Kracht!. Ze is, naast moeder van twee kleine kinderen, actief als (vrouwen)coach, trainer, retraite leider en yogadocent. Monique specialiseerde zich in zwangerschapsbegeleiding en personal yoga coaching.

Deel dit!