Vind het Licht in jezelf

 

Stel je voor dat je de vreugde, liefde en vrede van de Bron in jezelf al bij de eerste meditatie ervaart?

Tijdens deze training benader je meditatie niet zoals gewoonlijk, van buiten naar binnen, maar juist van binnen naar buiten. Je richt je direct op je innerlijke licht - jouw goddelijke kern.

Wil je meer rust en ruimte in je hoofd, meer energie en minder angst en onzekerheid?

Ben je van plan om te beginnen met mediteren of meditatie echt als onderdeel in je leven te integreren?

Dan is er geen beter moment om te starten. Meld je aan voor de online meditatietraining 'Het Licht in jezelf' van Robert Bridgeman.

Al meer dan 1.000 deelnemers gingen je voor.

Vind het licht in jezelf en ervaar meer rust en ruimte.

Ja, meld mij aan

Vind het Licht in jezelf!

Stel je voor dat je de vreugde, liefde en vrede van de Bron in jezelf bij de eerste meditatie al ervaart?

Tijdens deze training benader je meditatie niet zoals gewoonlijk, van buiten naar binnen, maar juist van binnen naar buiten. Je richt je direct op het innerlijke licht - jouw goddelijke kern.

Wil je meer rust en ruimte in je hoofd, meer energie en minder angst en onzekerheid? Ben je van plan om te beginnen met mediteren of meditatie echt als onderdeel in je leven te integreren?

Dan is er geen beter moment om te starten. Meld je aan voor de online meditatietraining 'Het Licht in jezelf' van Robert Bridgeman.

Al meer dan 1.000 deelnemers gingen je voor. Vind het licht in jezelf en ervaar meer rust en ruimte.

"The light you bring into this world is beautiful, irreplaceable and needed"

Online Meditatie training

Je volgt de meditatietraining in je eigen tempo via 6 vooraf opgenomen modules. Je kunt direct beginnen met de 1e module.


Inclusief:

 • 6 modules online (start direct na aanmelding)
 • Incl. toegang via de Bridgeman app

77 euro

Al meer dan 1.000 deelnemers gingen je voor.

Wat brengt de training jou?

Deze meditatietraining biedt jou de kans het licht van de Bron in jezelf te vinden. Je ontdekt dat het allemaal in jezelf ligt, wat je ook meemaakt en waar je ook tegenaan loopt in het leven. De training gaat namelijk maar om één ding: de Bron in jezelf vinden door middel van meditatie.

Bovenop de welbekende, en wetenschappelijk onderbouwde, voordelen van meditatie zoals:

 • rust in je hoofd
 • meer energie
 • meer ontspanning
 • betere concentratie
 • minder angst en onzekerheid

...brengt deze meditatietraining je ook diepten voorbij je ziel:

 

 • een diep gevoel van vrijheid dat je kern raakt
 • ervaringen van de hoogste trillingen tijdens de meditaties
 • tools om oude patronen los te laten en nieuwe delen van jezelf te verwelkomen
 • helder inzicht in je conditioneringen en een pad naar bevrijding
 • het vermogen om je innerlijke licht helder te laten schijnen, zowel voor jezelf als anderen
 • een overvloed aan liefde voor jezelf en de wereld om je heen
 • diepe verbinding met het 'Al', waardoor je een universum aan mogelijkheden ontdekt

Klik op de knop en meld je aan!

Wat anderen zeggen

"Dankjewel Robert voor deze diepgaande, helende meditaties ! Echt een aanrader."

- Johan Jacobi -

“Ik heb al veel gemediteerd in mijn leven, maar wat dit mij brengt, wat een rust, ben zo enthousiast. Ik doe het samen met mijn moeder, zij is ook zo blij en enthousiast. We zijn bij de eerste meditatie, maar blijven dit nog even doen en voelen waarschijnlijk vanzelf wanneer we door kunnen gaan.”

- Mariët -

"Zin in een meditatie uitdaging las ik? Ja, dacht ik, na jaren mediteren, meestal alleen heb ik de cursus het licht in jezelf gevolgd. In de cursus word je uitgedaagd om 'andere' technieken oefenen. Elke week een duidelijke instructie video en een begeleide meditatie. Robert is een bevlogen man, die eerlijk verteld over zijn ervaringen en oprecht advies geeft, op basis van zijn ervaringen."

- Marieke -

"Ik heb de "Het licht in jezelf" online-meditatietraining gedaan. Ik vond het een hele fijne cursus waarin Robert je op een prettige manier kennis laat maken met andere meditatietechnieken. Dit doe je in je eigen huis in je eigen tijd. Je wordt echt aan de hand genomen om een meditatie voor jezelf te ontwikkelen waar je (hopelijk) je hele leven plezier van hebt."

- Adriana Stoetzer-

Ja, ik wil dit ervaren

“You were born to light up the world”

Ontmoet Robert

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu al 15 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert bestudeerde jarenlang meditatie in centra in Thailand, India, Nepal en Vietnam en kwam erachter hoe je moeiteloos de diepe staat van bewustzijn aanraakt met meditatie.

Ruim 1.000 deelnemers gingen je voor. Wil jij dit ook ervaren? Doe mee en ontdek het Licht in Jezelf.

Klik op de knop!

Ja, meld mij aan

6 Online Modules

Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe, vooraf opgenomen module en een nieuwe meditatie. Deze meditatie herhaal je dagelijks gedurende een week.

Module 1: Het licht in jezelf

In deze module ontdek je de Bron in jezelf. Aan de hand van het IK BEN- model word je meegenomen door de fysieke, emotionele, psychologische, mentale en spirituele bestaanslagen en leer je je conditionering doorzien en loslaten met ademtechnieken. Ook ervaar je het gouden licht van het Christusbewustzijn

 

De meditatie van de week: Het licht in jezelf meditatie

Ik wil dit ervaren

Module 2: Zonder modder geen lotus

Je innerlijk licht vinden en schijnen is onmogelijk zonder het omarmen en doorzien van het duister in jezelf. Acceptatie is een voorwaarde voor transformatie en in deze module leer je zelf je eigen blokkades en beperkingen te transformeren. Ook behandelen we het belang van goede gronding en ademhaling in de meditatie.

 

De meditatie van de week: Zonder modder geen lotus meditatie

Ik wil de meditatie doen

Module 3: Je lichaam als instrument

In deze module leer je je lichaam te optimaliseren voor de meditatie. Je ontvangt speciale yoga-oefeningen die het langdurig zitten makkelijker maken en je leert een bodyscan die niet alleen het fysieke lichaam, maar ook het emotionele- en mentale lichaam omvat. Wanneer je je lichaam ziet als instrument, dan ben je in staat het liefdevol in te zetten om de Bron in jezelf te ontdekken.

 

De meditatie van de week: Dingeman’s bodyscan

Module 4: De ontdekking van je energielichamen

In deze module leer je de subtiele lichamen in je energieveld kennen. Je krijgt veel dieper inzicht in je gedachten en emoties. Door goed gegrond een uittreding uit je lichaam te ervaren krijg je in de gaten wie je niet bent. Hierdoor kom je steeds dichter bij wie je in werkelijkheid bent.

 

De meditatie van de week: Uit je lijf meditatie

Module 5: De poort naar je ziel

Je hart is de poort naar je ziel en je ziel is een brug naar de Bron in jou. Je bent tenslotte een multidimensionale en tijdelijke uitdrukking van die Bron. Als je je energetisch hart opent, ben je in staat het te gebruiken als multidimensionale poort naar binnen toe. Vanaf het moment dat je dat geïntegreerd hebt, straal je het licht van de Bron de wereld in.

 

De meditatie van de week: Poort naar je ziel meditatie

 

Module 6: Verlicht de wereld

Nu je geleerd hebt het licht in jezelf te ervaren en innerlijke vrede te voelen, is het tijd deze met de rest van de wereld te delen.

Je kunt heel bewust je licht naar buiten schijnen. Op je geliefden en je vijanden, op mensen en dieren om je heen, op mensen en dieren in moeilijke situaties, op alles wat is. Stel je eens voor dat we allemaal elke dag het innerlijk licht en universele liefde uitzenden de wereld in. Wat zou dat met het welzijn van onze planeet en alles en iedereen die hierop leeft doen?

 

De meditatie van de week: Verlicht de wereld meditatie

Praktische informatie

Wil jij het licht in jezelf ontdekken?

Schrijf je in voor deze 6-delige online meditatietraining.

Online Meditatie training

Je volgt de meditatietraining in je eigen tijd via 6 vooraf opgenomen modules. Je kunt direct beginnen met de eerste module.

Inclusief:

 • 6 modules online (start direct na aanmelding)
 • Incl. toegang via Bridgeman app

77 euro

Al meer dan 1.000 deelnemers gingen je voor.

Wat anderen zeggen

"Ik vond het heel fijn om deze cursus te volgen en nieuwe meditaties te ervaren. De rustige stem van Robert die aanspoorde om door te gaan. Geen Lotus zonder modder. De afspraak met jezelf om er dagelijks mee bezig te zijn, heeft me veel gebracht. Heel veel dank aan de Bridgeman Academy."

- Françoise -

"De meditatie cursus Het Licht in jezelf was voor mij een verademing om te volgen. Zeer goed opgebouwd; vooral het niet direct toegang hebben tot alle modules werk erg goed voor mij. De neiging om toch even vooruit te kijken kon ik dus niet aan toegeven -:) Het stimuleerde mij ook goed om het ritme van iedere dag de meditatie doen vast te houden. Dit is voor mij echt een blijvertje. Ontzettend bedankt, Robert en team!
PS. Oh ja, ook het 'olifant' verhaal vind ik geweldig! Lees het minstens 1x per week en ik word er altijd vrolijk van; met liefde, compassie en humor naar jezelf kijken.....heerlijk!"

- Chris -

"De meditatiecursus Het licht in jezelf gevolgd bij Robert Bridgeman. Intensieve online mediatietraining waar verschillende technieken aangereikt worden. Zeer de moeite waard als je je meditatie practice wilt verdiepen maar ook heel goed te volgen voor beginners."

- Karolien -