Vind het Licht in jezelf!

 

Hoe vaak ben jij al enthousiast begonnen met mediteren, om er na een paar weken achter te komen dat je dagelijkse meditatie naar de achtergrond verdwijnt? Hoe komt dat toch? Je weet dat het je meer ontspanning en energie brengt. Je weet dat meditatie je concentratievermogen verhoogt en je stresslevel verlaagt. Waarom is het lastig om het vol te houden?

Veel meditatiecursussen leggen je de beginstappen uit van mediteren en waarom dit goed voor je is. Maar daar blijft het vaak bij. Het doel is vervolgens dat je al mediterend bij de Bron in jezelf komt. Maar als dat jou niet lukt is de kans groot dat je afhaakt voordat je goed en wel begonnen bent.

 

Wat als je bij de Bron begint en van daaruit mediteert? Wat als je deze vreugde, liefde en vrede van de Bron in jezelf bij de eerste meditatie al ervaart? Dat is toch een enorme motivatie om je verder te verdiepen in jouw meditatieproces?

Deze nieuwe online (live) meditatiecursus van Robert is nu 77 euro! Lees snel verder en ontdek wat jij hier allemaal voor ontvangt.

Ja, dat wil ik weten

"Mediteren is een medicijn waarmee je navigeert in je bestaan."

De Meditatiecursus:

Zes modules en bonus

Deze online meditatiecursus volg je grotendeels in je eigen tijd via zes modules.

Tijdens deze online meditaties neemt Robert jou mee in zijn eigen ervaring met mediteren, wat voor hem de start en sleutel is geweest tot zijn eigen spirituele ontwikkeling. Hij begeleidt jou op unieke wijze.

Had jij het voornemen om te beginnen met mediteren of meditatie echt als onderdeel in je leven te integreren? Dan is er geen beter moment om te starten.

Klik op de knop en ontdek wat de meditatiecursus van Robert jou oplevert.

De Bron in jezelf vinden

De essentie van alle meditatievormen is uiteindelijk hetzelfde; het vinden van de Bron in jezelf.

Terug naar je natuur, naar je essentie, naar de liefde die je diep van binnen bent. En van daaruit je conditioneringen doorzien en loslaten.

Deze Bron-in-jezelf heeft verschillende benamingen, zoals: je boeddhanatuur, het I AM/ Ik Ben, de Leegte, of de Goddelijke vonk in de Ziel.

Voel jij het verlangen om deze Bron in Jezelf te vinden?

Klik op de knop en ontdek wat de meditatiecursus van Robert jou oplevert.

Wat levert de cursus jou op?

Deze meditatiecursus biedt jou de kans het licht van de Bron in jezelf te vinden. Je ontdekt dat het allemaal in jezelf ligt, wat je ook meemaakt en waar je ook tegenaan loopt in het leven. De cursus die nu voor je ligt gaat namelijk maar om één ding: de Bron in jezelf vinden door middel van meditatie. Bovenop de welbekende (en wetenschappelijk onderbouwde) voordelen van meditatie zoals: meer energie, meer ontspanning, betere concentratie, minder angst en onzekerheid, geeft deze cursus je:

 

 • De ervaring om in hele hoge trilling te geraken;
 • Een diep gevoel van vrijheid;
 • De tools om belemmerende patronen los te laten;
 • Helderder zicht op je conditioneringen;
 • Het vermogen je innerlijk licht te laten schijnen;
 • Meer liefde voor jezelf en anderen;
 • Meer inzicht in wie je in werkelijkheid bent;
 • Een diepere verbinding met het AL.

 

Meld je nu aan voor de meditatiecursus voor slechts 77,-

Klik op de knop en meld je aan!

*Deze cursus is te combineren met iedere andere meditatietechniek, -cursus, of -opleiding.

Ontmoet Robert

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, spreker, auteur en lichtwerker. Hij onderzoekt nu 13 jaar traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert bestudeerde jarenlang meditatie in centra in Thailand, India, Nepal en Vietnam en kwam erachter hoe je moeiteloos de diepe staat van bewustzijn aanraakt met meditatie. Wil jij dit ook ervaren!

Ontdek in zes weken het Licht in Jezelf!

Klik op de knop!

Ja, ik wil dit ervaren

Wat ontvang je?

Tijdens deze cursus ontvang je:

 

 • Levenslang toegang tot zes uitgebreide modules waarin Robert je begeleid naar de Bron;
 • Verschillende Bonusmeditaties, waaronder een bodyscan oefening.
 • Een ruime hoeveelheid aan meditatietechnieken en oefeningen.

Voel jij het verlangen om echt de diepte in te gaan met mediteren en dit structureel onderdeel te laten zijn in je leven?

 

Meld je nu aan voor de meditatiecursus en betaal nu 77,00.

Klik op de knop en meld je aan!

*Deze cursus is te combineren met iedere andere meditatietechniek, -cursus, of -opleiding.

De Modules

Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe, vooraf opgenomen module en een nieuwe meditatie. Deze meditatie herhaal je dagelijks gedurende een week. Er zijn -los van de zes modules- drie begeleide live meditaties met Robert, waarin jij ook je voortgang en vragen kunt bespreken.

Klik op de knop en schrijf je in!

Module 1: Het licht in jezelf

In deze module ontdek je de Bron in jezelf. Aan de hand van het IK BEN- model word je meegenomen door de fysieke, emotionele, psychologische, mentale en spirituele bestaanslagen en leer je je conditionering doorzien en loslaten met ademtechnieken. Ook ervaar je het gouden licht van het Christusbewustzijn

 

De meditatie van de week: Het licht in jezelf meditatie

Ik wil dit ervaren

Module 2: Zonder modder geen lotus

Je innerlijk licht vinden en schijnen is onmogelijk zonder het omarmen en doorzien van het duister in jezelf. Acceptatie is een voorwaarde voor transformatie en in deze module leer je zelf je eigen blokkades en beperkingen te transformeren. Ook behandelen we het belang van goede gronding en ademhaling in de meditatie.

 

De meditatie van de week: Zonder modder geen lotus meditatie

Ik wil de meditatie doen

Module 3: Je lichaam als instrument

In deze module leer je je lichaam te optimaliseren voor de meditatie. Je ontvangt speciale yoga-oefeningen die het langdurig zitten makkelijker maken en je leert een bodyscan die niet alleen het fysieke lichaam, maar ook het emotionele- en mentale lichaam omvat. Wanneer je je lichaam ziet als instrument, dan ben je in staat het liefdevol in te zetten om de Bron in jezelf te ontdekken.

 

De meditatie van de week: Dingeman’s bodyscan

Module 4: De ontdekking van je energielichamen

In deze module leer je de subtiele lichamen in je energieveld kennen. Je krijgt veel dieper inzicht in je gedachten en emoties. Door goed gegrond een uittreding uit je lichaam te ervaren krijg je in de gaten wie je niet bent. Hierdoor kom je steeds dichter bij wie je in werkelijkheid bent.

 

De meditatie van de week: Uit je lijf meditatie

Module 5: De poort naar je ziel

Je hart is de poort naar je ziel en je ziel is een brug naar de Bron in jou. Je bent tenslotte een multidimensionale en tijdelijke uitdrukking van die Bron. Als je je energetisch hart opent, ben je in staat het te gebruiken als multidimensionale poort naar binnen toe. Vanaf het moment dat je dat geïntegreerd hebt, straal je het licht van de Bron de wereld in.

 

De meditatie van de week: Poort naar je ziel meditatie

 

Module 6: Verlicht de wereld

Nu je geleerd hebt het licht in jezelf te ervaren en innerlijke vrede te voelen, is het tijd deze met de rest van de wereld te delen.

Je kunt heel bewust je licht naar buiten schijnen. Op je geliefden en je vijanden, op mensen en dieren om je heen, op mensen en dieren in moeilijke situaties, op alles wat is. Stel je eens voor dat we allemaal elke dag het innerlijk licht en universele liefde uitzenden de wereld in. Wat zou dat met het welzijn van onze planeet en alles en iedereen die hierop leeft doen?

 

De meditatie van de week: Verlicht de wereld meditatie

Praktische informatie

Wil jij het licht in jezelf ontdekken?

Schrijf je in voor de meditatiecursus.

Investering: 77 euro (onbeperkt toegang)

Wat: Online

Live meditatiesessies:

Tijdsinvestering: De training loopt 6 weken maar is daarna onbeperkt toegangkelijk

Klik op de knop

Ja, ik schrijf me in!