Gratis E-book: Lichter Leven

Ben je een psycholoog, coach of trainer? Of wil je coach worden, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Met dit E-book krijg jij dieper inzicht in bewustzijnstechnieken en tools om sneller en effectiever een doorbraak te bereiken met je cliënt.

 

Duurzame verandering bereik je alleen met een holistische aanpak: wanneer jij je cliënt op alle relevante levensgebieden faciliteert. Zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel.

Met de Lichter Leven opleiding heb jij effectievere tools in handen om duurzame verandering teweeg te brengen. Gebaseerd op 33 bewustzijnsmethodes uit traditionele, Oosterse methodieken en moderne, Westerse (hersen)wetenschappen is dit dé manier om verdieping te vinden.

 

Klik op de knop en ontvang

het gratis E-book.

Ja, dit wil ik

Lichter Leven Coach

De Lichter Leven methodiek van de Bridgeman Academy is gebaseerd op oude (Oosterse) wijsheden en moderne, Westerse wetenschappen. Twee ijzersterke Lichter Leven coaches, met jaren ervaring in het succesvol faciliteren van het programma, leiden jou op tot volwaardig Lichter Leven Coach.

Met de Lichter Leven opleiding heb jij effectievere tools in handen om duurzame verandering teweeg te brengen.

 

Inmiddels zijn er honderden Bridgeman Lichter Leven Coaches die tezamen duizenden mensen succesvol hebben begeleid naar een Lichter Leven.

Ben jij de volgende Lichter Leven Coach met de juiste tools op zak om je cliënten duurzaam te begeleiden in hun veranderingsproces?

 

Klik op de knop als je meer wilt weten over de Lichter Leven Opleiding!

Lichter Leven bij de Bridgeman Academy

Robert Bridgeman verloor binnen een jaar tijd zijn baan, zijn huis en zijn huwelijk. Dit zette een flinke beweging in gang. Hij spendeerde jaren in o.a. Thailand, Tibet, Nepal en Vietnam en ging bij 26 spiritueel meesters in de leer om 33 bewustzijnsmethoden te bestuderen.

 

Vanuit Roberts' reizen en studie heeft hij de Bridgeman Lichter Leven Methode ontwikkeld. Een combinatie van traditionele, Oosterse bewustzijnstechnieken en Westerse moderne (hersen)wetenschappen.

 

De opleiding tot Lichter Leven coach is door de jaren heen continu versterkt en doorontwikkeld als onderdeel van de Transformatief Coach Opleiding. De Academy presenteert met trots dat de Lichter Leven Opleiding nu een opzichzelfstaande opleiding is!

Krijg meer inzicht in de Lichter Leven methode. Vraag het gratis E-book aan. Klik op de knop!

Ja, ik ben benieuwd

Dit levert het E-book jou op

Wanneer jij het gratis E-book aanvraagt ontvang je het volgende:

  • Basiskennis over de Lichter Leven methode;
  • Inzicht in de bewustzijnstechnieken die je leert;
  • Inzicht in hoe jij je verdiept als coach/psycholoog/trainer door holistisch te werken;
  • Kennis over coaching op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak;
  • Een unieke aanbieding die alleen geldig is voor de lezers van het E-book.

RECENSIES VAN LICHTER LEVEN COACHES

‘Ik ken geen ander coach-opleidingstraject dat zo’n volledig pallet beslaat om mensen werkelijk te helpen: van blokkades en trauma’s laten smelten, je ware passie en talenten ontdekken tot en met gelukkig leven en succesvol werken.’

‘Het ervaren van de effecten bij de cliënten is dankbaar en leerzaam. De noodzaak van praktijkervaring opdoen in diverse sessies geeft inzicht in hoe je als coach de juiste weg bewandelt met de cliënt samen, op het goede moment bijstuurt en stimuleert. Het doornemen van de structuur van het Lichter Leven Programma en vervolgens daadwerkelijk met cliënten dit programma beleven heeft mij geleerd dat de onderdelen zeer goed op elkaar afgestemd zijn en de stappen elkaar logisch, dynamisch en succesvol opvolgen’

 

Vraag het gratis E-book aan. Klik op de knop.

Gratis E-Book Lichter Leven

Dit is je kans om meer kennis op te doen over bewustzijnstechnieken en coaching op holistische wijze. Hoe je op praktische manier duurzame verandering faciliteert bij jouw gewenste cliënten.

Vraag direct het gratis E-book aan.

Investering: GRATIS

Klik op de knop!

Ja, ik wil dit E-book