Lichter leven groepstraining

5 daagse training

JOUW SLEUTEL TOT GELUK, LIEFDE EN VRIJHEID!

Deze nieuwe groep start 7 september en zal begeleid worden door Robert Bridgeman zelf!

Zou je het fijn vinden om te voelen wie je echt bent?
Je kent ze misschien wel. Mensen die ‘echt’ lijken. Mensen die zich kwetsbaar durven op te stellen. Die in elke situatie zichzelf zijn, spontaan de juiste dingen zeggen en doen. Van die figuren die openlijk genieten van het leven. Die hun hart volgen en hun passie beoefenen.

Misschien denk je wel eens: ‘Hoe doen ze dat toch? Waarom lukt mij het niet om lekker mezelf te zijn? Waarom speel ik zo vaak een rol, kan ik niet echt genieten van het moment en ben ik zoveel bezig met hoe ik overkom op anderen?” Authentiek zijn – jezelf zijn is wat ieder mens diep van binnen graag wil. Zonder schaamte en schuldgevoel, zonder onzekerheid en angst door het leven gaan. Echt genieten, intieme vriendschappen en relaties hebben, weten wat je wilt en hoe je het gaat bereiken. Misschien ben je wel heel authentiek in bepaalde facetten van je leven en wat minder op andere gebieden. Hoe dan ook, jezelf zijn staat gelijk aan geluk, aan liefde en aan in je kracht staan.

“Door het volgen van dit Lichter Leven traject ben ik op ‘mijn pad’ gezet, mezelf verder gaan ontwikkelen, bewuster geworden en ben ik veerkrachtiger dan ooit tevoren.”

 

Locatie training

Data & Locatie

Alle praktische informatie over de training, de locatie en onze organisatie is te vinden op onze website. De locatie van deze training is ISVW in Leusden. Het ISVW landgoed is van oorsprong een filosofisch cursusinstituut. Deze Lichter Leven trainingen wordt na lange tijd weer zelf door Robert Bridgeman gegeven en de trainingsdata zijn:
– Donderdag 7 september 2017
– Zaterdag 23 september 2017
– Zaterdag 7 oktober 2017
– Vrijdag 3 november 2017
– Vrijdag 24 november 2017
Heb je nog vragen over dit programma? Wij helpen je graag! Mail naar info@bridgeman.nl voor al jouw vragen. We nemen dan contact met je op!

Het programma

Om je te helpen het pad naar jezelf te bewandelen heb ik het Lichter Leven programma ontwikkeld. Nadat je dit programma hebt gevolgd vind je jouw eigen ‘weg’ in het leven en is de weg vrij om je steeds verder te ontwikkelen.

Het Lichter leven programma is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Je leert je volledige potentieel te benutten en ontdekt wat je nu eigenlijk wilt met je leven. Nadat je dit programma hebt gevolgd raak je nooit meer ‘de weg kwijt’ in het leven en is de weg vrij om je steeds verder te ontwikkelen. Gun je jezelf de kans om je eigen potentieel te ontdekken en te ontplooien?

Het traject is opgebouwd uit 5 hele dagen, gemiddeld 1x per maand om de oefeningen en inzichten in je leven te kunnen integreren. De Lichter Leven Groepstraining is gebaseerd op het boek van Robert Bridgeman; Start vandaag met Lichter Leven.

Na elke trainingsdag ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, videolinks en artikelen om je focus te houden op de stof. Ook maak je oefeningen in het Lichter leven werkboek. Aan het einde van de training heb je het Lichter leven gedachtegoed geïntegreerd in je dagelijkse leven.

“Ik heb een hoop boeiende informatie, oefeningen, kennis en inzichten gekregen waar ik heel dankbaar voor ben. Ik sta weer dicht bij mezelf.”

Wil je weer je authentieke zelf zijn? Daar hoef je je niet voor te veranderen. Het is een proces om gewoon weer meer jezelf te zijn. Ben jij erbij? De investering voor deze groepstraining is €1499,- en eenmalig voor deze training verlaagd naar €999,00 (jubileumkorting). De korting wordt automatisch verrekend.

Robert Bridgeman

robert

Over de trainer

Robert Bridgeman is in essentie een inspirator en ‘boodschapper’. Een leraar met een missie. Door persoonlijke gebeurtenissen besloot hij zijn leven aan zijn passie te wijden: bewustwording faciliteren bij anderen. Hij heeft zelf een flinke reis afgelegd om te kunnen leven vanuit passie en overgave. Dit is zowel een intense innerlijke reis als een fysieke reis over de wereld geweest.

Robert mediteerde wekenlang in kloosters en zat in zweethutten met sjamanen. Tevens is hij verbonden aan het toonaangevende Search Inside Yourself Leadership Institute in San Francisco (Mindfulness voor het bedrijfsleven) dat voortkomt uit een samenwerking tussen Google en Stanford University.

En vandaag de dag is Robert gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. Robert schreef vier boeken en twee e-boeken over bewustwording en publiceert in september 2017 zijn vijfde boek: Handboek voor Transformatief coachen.

Robert, zijn vrouw Monique en hun team leiden Transformatiecoaches op in de Bridgeman Methode via de Bridgeman Academy. Verder maakt hij documentaires over misstanden in de wereld en hoe we die door bewust- wording kunnen transformeren naar de nieuwe werkelijkheid van liefde, wijsheid en compassie.

Deel dit!